AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Contributor
palabalo
Posts: 18
Registered: ‎01-18-2013
Message 1 of 3 (166 Views)

Corridor Connecting to 0,0,0 in object viewer.

166 Views, 2 Replies
08-06-2013 05:34 AM

I keep having my corridor connect to 0,0,0 in only some areas. Anyone know what Is making civil 3d do this?

 

 

 

Civil 3D 2012 SP3

Civil 3D 2012 SP3
Product Support
Karsten.Saenger
Posts: 168
Registered: ‎12-07-2012
Message 2 of 3 (142 Views)

Re: Corridor Connecting to 0,0,0 in object viewer.

08-06-2013 06:38 AM in reply to: palabalo

Hi,
is this in the Object Viewer only?




Karsten Saenger
Valued Mentor
ericcollins6932
Posts: 334
Registered: ‎05-13-2010
Message 3 of 3 (109 Views)

Re: Corridor Connecting to 0,0,0 in object viewer.

08-06-2013 01:00 PM in reply to: palabalo

The likely culprit is your profile and alignment start/end points do not match (or alignment is too short).

Eric Collins, P.Tech.(Eng.)

Win 7 Enterprise SP1 64 bit
Intel i7 3770 @ 3.40 GHz
16 GB RAM
Civil 3D 2012 SP2
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.