AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Contributor
palabalo
Posts: 18
Registered: ‎01-18-2013
Message 1 of 3 (165 Views)

Corridor Connecting to 0,0,0 in object viewer.

165 Views, 2 Replies
08-06-2013 05:34 AM

I keep having my corridor connect to 0,0,0 in only some areas. Anyone know what Is making civil 3d do this?

 

 

 

Civil 3D 2012 SP3

Civil 3D 2012 SP3
Product Support
Karsten.Saenger
Posts: 85
Registered: ‎12-07-2012
Message 2 of 3 (141 Views)

Re: Corridor Connecting to 0,0,0 in object viewer.

08-06-2013 06:38 AM in reply to: palabalo

Hi,
is this in the Object Viewer only?




Karsten Saenger
Valued Mentor
ericcollins6932
Posts: 332
Registered: ‎05-13-2010
Message 3 of 3 (108 Views)

Re: Corridor Connecting to 0,0,0 in object viewer.

08-06-2013 01:00 PM in reply to: palabalo

The likely culprit is your profile and alignment start/end points do not match (or alignment is too short).

Eric Collins, P.Tech.(Eng.)

Win 7 Enterprise SP1 64 bit
Intel i7 3770 @ 3.40 GHz
16 GB RAM
Civil 3D 2012 SP2
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.