AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Valued Contributor
basman12
Posts: 85
Registered: ‎03-22-2011
Message 1 of 3 (489 Views)
Accepted Solution

coordinate transformation

489 Views, 2 Replies
01-14-2013 07:21 AM

Hello !

 

How can i use Autocad civil 3D 2013 to transform the coordinate of the drawing.

thanks

You will have to use the Map functionality to do this.  Click the link for instructions...

 

http://www.autodraft.com/tips_tricks/Coordinate%20Systems%20Transformation.pdf

*Expert Elite*
TRogers
Posts: 1,389
Registered: ‎09-05-2007
Message 2 of 3 (482 Views)

Re: coordinate transformation

01-14-2013 07:37 AM in reply to: basman12

You will have to use the Map functionality to do this.  Click the link for instructions...

 

http://www.autodraft.com/tips_tricks/Coordinate%20Systems%20Transformation.pdf

If the issue was resolved by this method, please click on "Accept As Solution"
*Civil 3DJ*
Todd Rogers

Visit my blog here.

     
*Expert Elite*
mathewk
Posts: 2,767
Registered: ‎07-09-2003
Message 3 of 3 (474 Views)

Re: coordinate transformation

01-14-2013 08:36 AM in reply to: basman12
Remember though that no Civil 3D objects are supported by the Map tools.
Matt Kolberg
Cansel - Autodesk Division
http://www.cansel.ca/
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!