AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Valued Contributor
basman12
Posts: 88
Registered: ‎03-22-2011
Message 1 of 3 (494 Views)
Accepted Solution

coordinate transformation

494 Views, 2 Replies
01-14-2013 07:21 AM

Hello !

 

How can i use Autocad civil 3D 2013 to transform the coordinate of the drawing.

thanks

You will have to use the Map functionality to do this.  Click the link for instructions...

 

http://www.autodraft.com/tips_tricks/Coordinate%20Systems%20Transformation.pdf

*Expert Elite*
TRogers
Posts: 1,390
Registered: ‎09-05-2007
Message 2 of 3 (487 Views)

Re: coordinate transformation

01-14-2013 07:37 AM in reply to: basman12

You will have to use the Map functionality to do this.  Click the link for instructions...

 

http://www.autodraft.com/tips_tricks/Coordinate%20Systems%20Transformation.pdf

If the issue was resolved by this method, please click on "Accept As Solution"
*Civil 3DJ*
Todd Rogers

Visit my blog here.

     
*Expert Elite*
mathewk
Posts: 2,793
Registered: ‎07-09-2003
Message 3 of 3 (479 Views)

Re: coordinate transformation

01-14-2013 08:36 AM in reply to: basman12
Remember though that no Civil 3D objects are supported by the Map tools.
Matt Kolberg
Cansel - Autodesk Division
http://www.cansel.ca/
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.