AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Active Member
technetic
Posts: 9
Registered: ‎01-15-2013
Message 1 of 5 (177 Views)

command not recognized after Civil 3d SP1

177 Views, 4 Replies
01-15-2013 05:26 AM

Hi, 

 

I just downloaded SP1 to mi Autocad Civil 3D (spanish), but now when i try to order some objects behind others it shows "Comando BACK no reconocido..."  (Command BACK not recognized), i have tried to repaired the installation, reinstalled, unistalled and reinstalled, and the problem stills, so i guess it was the SP1 that change the language pack.

 

Thanks

Active Member
technetic
Posts: 9
Registered: ‎01-15-2013
Message 2 of 5 (164 Views)

Version: CIVIL 3D 2013

01-15-2013 07:11 AM in reply to: technetic

civil 3d 2013

*Expert Elite*
troma
Posts: 2,524
Registered: ‎05-21-2008
Message 3 of 5 (159 Views)

Re: Version: CIVIL 3D 2013

01-15-2013 07:23 AM in reply to: technetic

Are you typing that command?  What happens if you use the command from the Ribbon or a Toolbar?

 

BACK is not a command in English version, obviously I don't know about the Spanish


Credit where credit is due! Give kudos or accept as solution whenever you can.

Active Member
technetic
Posts: 9
Registered: ‎01-15-2013
Message 4 of 5 (128 Views)

Re: command not recognized after Civil 3d SP1

01-16-2013 07:16 AM in reply to: technetic

I usually use right click> draw order, i didn´t try the command on the ribbon.

I reinstalled Civil 3D but not SP1 and it works fine now, but i would like to install it anyway, i think i´ll wait for a hotfix on that

THANKS

Active Member
technetic
Posts: 9
Registered: ‎01-15-2013
Message 5 of 5 (126 Views)

Re: command not recognized after Civil 3d SP1

01-16-2013 07:20 AM in reply to: technetic

I use SPANISH version of civil 3D, and i don´t know if it occurs in other languages versions

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.