AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
MonkeyTrainer
Posts: 158
Registered: ‎11-30-2007
Message 1 of 6 (202 Views)
Accepted Solution

cogo point pop-up

202 Views, 5 Replies
01-07-2013 11:47 AM

image attached.is there a way to get rid of the hover information that pops up for cogo points? while im looking at the points in a list there is a box thats pops up with the information i am looking at blocking the information i need to look at. if there is a way, i am wondering what other pop up features it disables. this is fine just curious. 

 

thanks.

Seems to be an embedded code.  Not sure how you would get rid of it.

*Expert Elite*
TRogers
Posts: 1,390
Registered: ‎09-05-2007
Message 2 of 6 (184 Views)

Re: cogo point pop-up

01-07-2013 01:09 PM in reply to: MonkeyTrainer

Is this the tooltip from the Prospector?

If the issue was resolved by this method, please click on "Accept As Solution"
*Civil 3DJ*
Todd Rogers

Visit my blog here.

     
Distinguished Contributor
MonkeyTrainer
Posts: 158
Registered: ‎11-30-2007
Message 3 of 6 (181 Views)

Re: cogo point pop-up

01-07-2013 01:19 PM in reply to: TRogers

it does pop up from the prospector, yes. it also pops up when im hovering over a node in the panarama pane also.

*Expert Elite*
TRogers
Posts: 1,390
Registered: ‎09-05-2007
Message 4 of 6 (174 Views)

Re: cogo point pop-up

01-07-2013 01:28 PM in reply to: MonkeyTrainer

Seems to be an embedded code.  Not sure how you would get rid of it.

If the issue was resolved by this method, please click on "Accept As Solution"
*Civil 3DJ*
Todd Rogers

Visit my blog here.

     
*Expert Elite*
Pointdump
Posts: 1,014
Registered: ‎11-24-2009
Message 5 of 6 (125 Views)

Re: cogo point pop-up

01-08-2013 01:31 PM in reply to: MonkeyTrainer

MT,

 

Have you tried right-clicking on Dynamic Input at the bottom of the page and unchecking "Enabled?"

 

Dave


Dave Stoll
Mohave Valley, Arizona

Intel Core i7-3820QM 3rd Generation Quad Core 2.7 GHZ CPU
16 GB DDR3 RAM ( 2 DIMM ) / 180 GB SSD
Nvidia GeForce 650M Graphics w/2 GB Memory
Windows 7 Professional 64 bit / AutoCAD Civil 3D 2014/2015
Distinguished Contributor
MonkeyTrainer
Posts: 158
Registered: ‎11-30-2007
Message 6 of 6 (121 Views)

Re: cogo point pop-up

01-08-2013 01:33 PM in reply to: Pointdump

i dont use dynamic input. it is not enabled.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.