AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
dibr0804
Posts: 127
Registered: ‎06-29-2010
Message 1 of 3 (653 Views)
Accepted Solution

Clipping out area of surface

653 Views, 2 Replies
09-22-2010 10:14 AM

I have a two surfaces I need to compare to get volumes from, but on one of the surfaces I need to clip out a road from the surface otherwise it will mess with the volumes.. Ive tried different ways such as data clip but that doesnt do what I want it to do.. So I pretty much want to make a hole in the surface..

Have you tried adding a boundary to the surface, set the type to Hide.

Mentor
civilspace
Posts: 249
Registered: ‎08-19-2010
Message 2 of 3 (648 Views)

Re: Clipping out area of surface

09-22-2010 10:39 AM in reply to: dibr0804

Have you tried adding a boundary to the surface, set the type to Hide.

Regards,
Anthony
Distinguished Contributor
dibr0804
Posts: 127
Registered: ‎06-29-2010
Message 3 of 3 (643 Views)

Re: Clipping out area of surface

09-22-2010 10:45 AM in reply to: civilspace

Thanks, thats what I was looking for

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.