AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
dibr0804
Posts: 127
Registered: ‎06-29-2010
Message 1 of 3 (674 Views)
Accepted Solution

Clipping out area of surface

674 Views, 2 Replies
09-22-2010 10:14 AM

I have a two surfaces I need to compare to get volumes from, but on one of the surfaces I need to clip out a road from the surface otherwise it will mess with the volumes.. Ive tried different ways such as data clip but that doesnt do what I want it to do.. So I pretty much want to make a hole in the surface..

Have you tried adding a boundary to the surface, set the type to Hide.

Mentor
civilspace
Posts: 249
Registered: ‎08-19-2010
Message 2 of 3 (669 Views)

Re: Clipping out area of surface

09-22-2010 10:39 AM in reply to: dibr0804

Have you tried adding a boundary to the surface, set the type to Hide.

Regards,
Anthony
Distinguished Contributor
dibr0804
Posts: 127
Registered: ‎06-29-2010
Message 3 of 3 (664 Views)

Re: Clipping out area of surface

09-22-2010 10:45 AM in reply to: civilspace

Thanks, thats what I was looking for

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.