AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Active Member
wesley
Posts: 7
Registered: ‎05-23-2012
Message 1 of 3 (191 Views)

Clipping in Section Editor not working - vs 2014 service pack update

191 Views, 2 Replies
08-26-2013 01:28 PM

Anyone else having this problem? It worked fine until the update. Now it's showing EVERYTHING.

 

Wes Ashworth

Product Support
AlmasSuljevic
Posts: 780
Registered: ‎08-11-2010
Message 2 of 3 (154 Views)

Re: Clipping in Section Editor not working - vs 2014 service pack update

08-28-2013 06:08 AM in reply to: wesley

Can you please provide more information. Service Pack for 2014 was not released yet. Do you mean Hotfix 1? Can you also give more description or perhaps post a screen shot or drawing where the issue occurs?



Almas Suljevic
Product Support Specialist
Autodesk Global Subscription and Support
Autodesk, Inc.

Please click on "Accept as Solution" if post helped you resolve the issue.
Member
Jason.Kroll
Posts: 4
Registered: ‎01-10-2012
Message 3 of 3 (133 Views)

Re: Clipping in Section Editor not working - vs 2014 service pack update

09-09-2013 10:57 PM in reply to: wesley

Hi

 

If I understan you then I think  am experiencing this problem as well. 

 

When you look in the section editor, things like 3d Solids show up in the section view whether you are cutting a section through them or not.

 

Attached is a screen shot showing the solids that were modeled using the Bridge Modeller extension showing up in the section view even though the section in question is after the bridge.

 

This is for Hotfix 1.

 

Jason

 

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.