AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Active Member
JamesP86
Posts: 7
Registered: ‎03-17-2014
Message 1 of 3 (281 Views)

Civil 3D Pipe network parts catalog

281 Views, 2 Replies
04-10-2014 06:00 AM

HI,

 

I am trying to create a pipe network in Civil 3D using the UKIE template and UKIE parts catalog, however when i am trying to create a parts list i am able to add any parts family i want i.e. 'Manhole Type B' however when i then try to add a part size to this family there is no information or anything to choose from.....am i possibly missing files or am i doing something wrong?

 

James

 

 

*Expert Elite*
jmayo
Posts: 3,030
Registered: ‎11-13-2006
Message 2 of 3 (250 Views)

Re: Civil 3D Pipe network parts catalog

04-10-2014 02:50 PM in reply to: JamesP86

if u type setnetworkcatalog into the command line does the dialog point to the correct catalog path?

John Mayo, PE
IDSP 2014
Win 7 64, Xeon ES165@3.2Ghz,
64 GB RAM, Quadro K4000 (x2)
Active Member
JamesP86
Posts: 7
Registered: ‎03-17-2014
Message 3 of 3 (236 Views)

Re: Civil 3D Pipe network parts catalog

04-11-2014 03:07 AM in reply to: JamesP86

It is set to the correct path but it still would not load any parts lists, yet when i restarted the machine this morning it would load them.....

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.