AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Active Member
JamesP86
Posts: 7
Registered: ‎03-17-2014
Message 1 of 3 (231 Views)

Civil 3D Pipe network parts catalog

231 Views, 2 Replies
04-10-2014 06:00 AM

HI,

 

I am trying to create a pipe network in Civil 3D using the UKIE template and UKIE parts catalog, however when i am trying to create a parts list i am able to add any parts family i want i.e. 'Manhole Type B' however when i then try to add a part size to this family there is no information or anything to choose from.....am i possibly missing files or am i doing something wrong?

 

James

 

 

*Expert Elite*
jmayo
Posts: 2,944
Registered: ‎11-13-2006
Message 2 of 3 (200 Views)

Re: Civil 3D Pipe network parts catalog

04-10-2014 02:50 PM in reply to: JamesP86

if u type setnetworkcatalog into the command line does the dialog point to the correct catalog path?

John Mayo, PE
IDSP 2014
Win 7 64, Xeon ES165@3.2Ghz,
64 GB RAM, Quadro K4000 (x2)
Active Member
JamesP86
Posts: 7
Registered: ‎03-17-2014
Message 3 of 3 (186 Views)

Re: Civil 3D Pipe network parts catalog

04-11-2014 03:07 AM in reply to: JamesP86

It is set to the correct path but it still would not load any parts lists, yet when i restarted the machine this morning it would load them.....

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.