AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
MonkeyTrainer
Posts: 144
Registered: ‎11-30-2007
Message 1 of 5 (631 Views)
Accepted Solution

change "alignment station offset label" default layer

631 Views, 4 Replies
10-29-2012 07:18 AM

how do you change their layer? i have been through the settings tab under "alignment", "station offset". i also right clicked on one and went through the properties. hmmm...

 

thanks.

*Expert Elite*
Joe-Bouza
Posts: 4,884
Registered: ‎12-15-2008
Message 2 of 5 (626 Views)

Re: change "alignment station offset label" default layer

10-29-2012 08:18 AM in reply to: MonkeyTrainer

it all in the style and go to the settings tab RC propertie >> ambient settings > >object layers

 

 or something like that. not at a work station now

Thank you

Joseph D. Bouza, P.E. (one of 'THOSE' People) Civil 3D 2012 & 2013
HP Z210 Workstation
Intel Xeon CPU E31240 @ 3.30 Hz
12 GB Ram


Note: Its all Resistentialism, so keep calm and carry on

64 Bit Win7 OS
Distinguished Contributor
MonkeyTrainer
Posts: 144
Registered: ‎11-30-2007
Message 3 of 5 (622 Views)

Re: change "alignment station offset label" default layer

10-29-2012 08:30 AM in reply to: Joe-Bouza

yeah i kind of looked through there, but couldnt find it. maybe our CADD director blocked that in our list. i saw text layer color edits, but not the overall annotation default layer.

 

thanks Joe

*Expert Elite*
troma
Posts: 2,520
Registered: ‎05-21-2008
Message 4 of 5 (612 Views)

Re: change "alignment station offset label" default layer

10-29-2012 12:18 PM in reply to: MonkeyTrainer

"Object Layers" should be a tab beside "Abbreviations" and "Ambient Settings", not underneath "Ambient Settings".

Can't help you if it's blocked though.


Credit where credit is due! Give kudos or accept as solution whenever you can.

Distinguished Contributor
MonkeyTrainer
Posts: 144
Registered: ‎11-30-2007
Message 5 of 5 (609 Views)

Re: change "alignment station offset label" default layer

10-29-2012 12:23 PM in reply to: troma

got it, thanks

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.