AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Active Member
office
Posts: 9
Registered: ‎05-16-2011
Message 1 of 3 (179 Views)

C3D2012 DGM

179 Views, 2 Replies
05-18-2011 02:28 AM

Hi,

 

I tried to create user defined contour line, but the function hides (see picture).

 

This Analysis is only working by heights, anything else hides. Is there already some fix available?

 

Christoph

C3D2012

 

DGM Analysis

Win7 64bit
HP z400 Workstation
ATI FirePro V4800
C3D2013
Product Support
AlmasSuljevic
Posts: 780
Registered: ‎08-11-2010
Message 2 of 3 (143 Views)

Re: C3D2012 DGM

05-18-2011 07:45 AM in reply to: office

Hi Chritoph,

 

I would suggest staring with repair of install from Control Panel. Other possibility may be a display issue. Do you see any options if you hover over the area where the options should show up?



Almas Suljevic
Product Support Specialist
Autodesk Global Subscription and Support
Autodesk, Inc.

Please click on "Accept as Solution" if post helped you resolve the issue.
Active Member
office
Posts: 9
Registered: ‎05-16-2011
Message 3 of 3 (131 Views)

Re: C3D2012 DGM

05-18-2011 08:11 AM in reply to: AlmasSuljevic

Repair already tried, but not fixed the issue. I'm able to reproduce this on two different clients. By trying via TAB it jumps directly from the legend-options to the preview (compared with c3d2011). Some other workarounds?

Win7 64bit
HP z400 Workstation
ATI FirePro V4800
C3D2013
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.