AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Member
daren601
Posts: 4
Registered: ‎12-20-2012
Message 1 of 11 (680 Views)

BLIPMODE

680 Views, 10 Replies
12-20-2012 09:42 AM

<->how do I turn it on?

*Expert Elite*
troma
Posts: 2,525
Registered: ‎05-21-2008
Message 2 of 11 (675 Views)

Re: BLIPMODE

12-20-2012 10:26 AM in reply to: daren601

Type BLIPMODE at the command line.


Credit where credit is due! Give kudos or accept as solution whenever you can.

*Expert Elite*
rkmcswain
Posts: 3,635
Registered: ‎11-13-2006
Message 3 of 11 (661 Views)

Re: BLIPMODE

12-20-2012 11:29 AM in reply to: daren601

If you are using 2013 (not sure when it changed..?), you can't simply type in BLIPMODE any more

 

Command: blipmode
Unknown command "BLIPMODE". Press F1 for help.

 

But you can use lisp to do the trick

 

Command: (setvar "blipmode" 1)
1

 

*Expert Elite*
sboon
Posts: 2,225
Registered: ‎11-08-2005
Message 4 of 11 (655 Views)

Re: BLIPMODE

12-20-2012 11:47 AM in reply to: rkmcswain

Holy Cr__, they actually got rid of one of those commands that nobody uses any more!!

 

Now I'm getting all nostalgic...

*Expert Elite*
rkmcswain
Posts: 3,635
Registered: ‎11-13-2006
Message 5 of 11 (646 Views)

Re: BLIPMODE

12-20-2012 12:21 PM in reply to: sboon

Except for daren601, he/she apparently needs it  :smileywink:

*Expert Elite*
sboon
Posts: 2,225
Registered: ‎11-08-2005
Message 6 of 11 (621 Views)

Re: BLIPMODE

12-20-2012 10:28 PM in reply to: rkmcswain

Sometime in the next few years a new user will put up a wishlist item asking for a way to display recent pick locations, and then this will be re-introduced as a new feature.  :smileylol:

Member
daren601
Posts: 4
Registered: ‎12-20-2012
Message 7 of 11 (573 Views)

Re: BLIPMODE

01-15-2013 06:07 PM in reply to: rkmcswain
I got it to work by typing ".blipmode". ________________________________ This message contains confidential information and is intended only for the individual named. If you are not the named addressee you should not disseminate, distribute or copy this e-mail. Please notify the sender immediately by e-mail if you have received this e-mail by mistake and have deleted this e-mail from your system. E-mail transmission cannot be guaranteed to be secured or error-free as information could be intercepted, corrupted, lost, destroyed, arrive late or incomplete, or contain viruses. The sender therefore does not accept liability for any errors or omissions in the contents of this message, which arise as a result of e-mail transmission. If verification is required please request a hard-copy version by contacting Nicollet County.
Member
daren601
Posts: 4
Registered: ‎12-20-2012
Message 8 of 11 (573 Views)

Re: BLIPMODE

01-15-2013 06:07 PM in reply to: troma
That is an unknown command. ________________________________ This message contains confidential information and is intended only for the individual named. If you are not the named addressee you should not disseminate, distribute or copy this e-mail. Please notify the sender immediately by e-mail if you have received this e-mail by mistake and have deleted this e-mail from your system. E-mail transmission cannot be guaranteed to be secured or error-free as information could be intercepted, corrupted, lost, destroyed, arrive late or incomplete, or contain viruses. The sender therefore does not accept liability for any errors or omissions in the contents of this message, which arise as a result of e-mail transmission. If verification is required please request a hard-copy version by contacting Nicollet County.
*Expert Elite*
troma
Posts: 2,525
Registered: ‎05-21-2008
Message 9 of 11 (561 Views)

Re: BLIPMODE

01-16-2013 06:03 AM in reply to: daren601

Darren, I had honestly never heard of BLIPMODE until I read your question. Then I typed it in my machine, and found out what it was.  It turned it on, no problem.  I am working in 2011, and as someone pointed out they removed the command from 2013.

 

Please, let us know what you want this on for.  I find it interesting, I would really like to know.


Credit where credit is due! Give kudos or accept as solution whenever you can.

Member
daren601
Posts: 4
Registered: ‎12-20-2012
Message 10 of 11 (558 Views)

Re: BLIPMODE

01-16-2013 06:12 AM in reply to: troma
I got it to work. I use it when I measure distances, so I know where to put certain lines. ________________________________ This message contains confidential information and is intended only for the individual named. If you are not the named addressee you should not disseminate, distribute or copy this e-mail. Please notify the sender immediately by e-mail if you have received this e-mail by mistake and have deleted this e-mail from your system. E-mail transmission cannot be guaranteed to be secured or error-free as information could be intercepted, corrupted, lost, destroyed, arrive late or incomplete, or contain viruses. The sender therefore does not accept liability for any errors or omissions in the contents of this message, which arise as a result of e-mail transmission. If verification is required please request a hard-copy version by contacting Nicollet County.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.