AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
kulfi
Posts: 924
Registered: ‎09-29-2005
Message 1 of 5 (172 Views)

AutoCAD Points

172 Views, 4 Replies
10-28-2013 05:26 AM

I have thousand AutoCAD Points i want to convert themm all with one click one command into civil 3d points can u tell me how.

thanks

Kulfi
Electronics Engineer

Pind Saudi Arabia



*Expert Elite*
AllenJessup
Posts: 6,176
Registered: ‎05-21-2003
Message 2 of 5 (166 Views)

Re: AutoCAD Points

10-28-2013 05:37 AM in reply to: kulfi

Home Tab > Create Ground Data panel > Points menu > Convert AutoCAD Points.

 

If you don't want to have to enter an elevation and description to one. Make sure your Points Creation settings have Prompt For Elevation and Prompt For Description set to None.

 

Allen Jessup

*Expert Elite*
AllenJessup
Posts: 6,176
Registered: ‎05-21-2003
Message 3 of 5 (136 Views)

Re: AutoCAD Points

10-28-2013 08:11 AM in reply to: AllenJessup
That should read "enter an elevation and description to every one"
Distinguished Contributor
kulfi
Posts: 924
Registered: ‎09-29-2005
Message 4 of 5 (111 Views)

Re: AutoCAD Points

10-28-2013 09:44 AM in reply to: kulfi

but i have to do it manually why can't i do it all together in one click in civil 3d 2014 version

Kulfi
Electronics Engineer

Pind Saudi Arabia



*Expert Elite*
AllenJessup
Posts: 6,176
Registered: ‎05-21-2003
Message 5 of 5 (95 Views)

Re: AutoCAD Points

10-28-2013 10:23 AM in reply to: kulfi

kulfi wrote:

but i have to do it manually why can't i do it all together in one click in civil 3d 2014 version


Please explain why.
 

Allen

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.