AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Employee
peterfunkautodesk
Posts: 720
Registered: ‎08-25-2009
Message 1 of 28 (2,439 Views)

AutoCAD Civil 3D 2012 - Service Pack 2

2439 Views, 27 Replies
06-29-2012 12:56 PM

AutoCAD Civil 3D 2012 - Service Pack 2 has been posted to our internal staging server and should be up on Autodesk.com soon. It was also posted to our server that pushes updates to Communication Center so you may get notification and could download the update via Com Center (this is live for some people now).

 

Service Pack 2 includes the fixes from the AutoCAD and Map 3D Service Pack 2s and includes Civil 3D 2012 Service Pack 1.

 

One fix that didn't get highlighted in the Read Me was the defect that linetypes gaps weren't maintained correctly between elements for alignments, survey figures and feature lines. This has been corrected for Service Pack 2.

 

Cheers,

 

Peter Funk

Autodesk, Inc.



Peter Funk
Autodesk, Inc.

Product Support
jason.ensell
Posts: 45
Registered: ‎03-31-2008
Message 2 of 28 (2,433 Views)

Re: AutoCAD Civil 3D 2012 - Service Pack 2

06-29-2012 12:59 PM in reply to: peterfunkautodesk

You can download the service pack from this location:

 

AutoCAD Civil 3D 2012 SP2

Jason Ensell
Autodesk, Inc.
*Expert Elite*
wfberry
Posts: 1,936
Registered: ‎09-05-2006
Message 3 of 28 (2,372 Views)

Re: AutoCAD Civil 3D 2012 - Service Pack 2

06-30-2012 07:53 AM in reply to: peterfunkautodesk

Well, I installed this SP.  Nothing crashed and / or burned.

 

LIfe is good!

 

Bill

 

*Expert Elite*
mathewk
Posts: 2,792
Registered: ‎07-09-2003
Message 4 of 28 (2,368 Views)

Re: AutoCAD Civil 3D 2012 - Service Pack 2

06-30-2012 09:08 AM in reply to: peterfunkautodesk
Equally good news here too Bill :smileyhappy:
Matt Kolberg
Cansel - Autodesk Division
http://www.cansel.ca/
Distinguished Mentor
rl_jackson
Posts: 873
Registered: ‎01-20-2008
Message 5 of 28 (2,343 Views)

Re: AutoCAD Civil 3D 2012 - Service Pack 2

06-30-2012 04:48 PM in reply to: mathewk

Well it installed but when I go to edit survey figure properties, I dont have the point strings to add or change the figure. Is this something they took out of 12, as I have been almost exclusively using 11

C3D12-13
Win7x64 6gb
*Expert Elite*
neilyj
Posts: 3,986
Registered: ‎08-01-2008
Message 6 of 28 (2,306 Views)

Re: AutoCAD Civil 3D 2012 - Service Pack 2

07-01-2012 12:52 PM in reply to: peterfunkautodesk
Bet they haven't fixed the DRIVE command which they broke in SP1......
neilyj
(No connection with Autodesk other than using the products in the real world)


IDSP Premium 2015 (mainly Civil 3D 2015 UKIE & Infraworks with some limited 3ds Max Design)
Win 7 Pro x64, 500Gb SSD, 1Tb HDD
32Gb Ram Intel Xeon CPU E5-2650 v2 @ 2.6GHz (32 CPUs), ~2.6GHz
NVIDIA Quadro K4000, Dual 27" Monitor, Dell T5610
*Expert Elite*
Jeff_M
Posts: 4,519
Registered: ‎07-22-2003
Message 7 of 28 (2,302 Views)

Re: AutoCAD Civil 3D 2012 - Service Pack 2

07-01-2012 01:33 PM in reply to: neilyj

neilyj wrote:
Bet they haven't fixed the DRIVE command which they broke in SP1......

Better not bet too much....see my replies to your previous posts reporting this as broken. :-)

Jeff_M, also a frequent Swamper
Employee
peterfunkautodesk
Posts: 720
Registered: ‎08-25-2009
Message 8 of 28 (2,255 Views)

Re: AutoCAD Civil 3D 2012 - Service Pack 2

07-02-2012 06:20 AM in reply to: peterfunkautodesk

For RL...

 

To edit survey figures, right click on the figure in the drawing and use the "Edit Survey Figure Properties" command. This will display a dialog that look the the attached. You can move points up and down in the figure, reverse all or parts of the figure, add points or picks to the figure, etc.

 

Regards,

 

Peter Funk

Autodesk, Inc.



Peter Funk
Autodesk, Inc.

Distinguished Mentor
rl_jackson
Posts: 873
Registered: ‎01-20-2008
Message 9 of 28 (2,250 Views)

Re: AutoCAD Civil 3D 2012 - Service Pack 2

07-02-2012 06:24 AM in reply to: peterfunkautodesk

I think I solved the issue. Originally I cretated the SDB in C3D11, when I created a new SDB with 12 all was good.

 

Do I need to migrated a C3D11 SDB to 12, I thought they were the same?

C3D12-13
Win7x64 6gb
Contributor
aneal
Posts: 14
Registered: ‎03-01-2012
Message 10 of 28 (2,134 Views)

Re: AutoCAD Civil 3D 2012 - Service Pack 2

07-05-2012 10:23 AM in reply to: peterfunkautodesk

How long did it take for people to install?  My scren has been "gathering required information" for about an hour and a half - it was a network install, even after a clean restart, not feeling I'm going to see it get past this screen...

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.