AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
New Member
Parksie
Posts: 2
Registered: ‎12-07-2012
Message 1 of 3 (172 Views)
Accepted Solution

Auomatic Capitalization

172 Views, 2 Replies
12-07-2012 08:27 AM

HI,

I am having an issue copy and pasting text. Whenever I copy text from a source (word, another dwg) and paste it into a new dwg, it all comes in uppercase. Also everything i type in a new MTEXT is all caps.

 

I do not have capslock on.

 

Is there a setting somewhere??

Thanks

Right click in your mtext window. There is an AutoCAPS option. Uncheck that.

Contributor
bvandamm
Posts: 15
Registered: ‎09-05-2012
Message 2 of 3 (169 Views)

Re: Auomatic Capitalization

12-07-2012 08:29 AM in reply to: Parksie

Right click in your mtext window. There is an AutoCAPS option. Uncheck that.


"The source of expertise is not in the memorization
of the minute details of a subject but in the thorough
understanding of the fundamental concepts on
which it is based." - Dan Appleman
New Member
Parksie
Posts: 2
Registered: ‎12-07-2012
Message 3 of 3 (166 Views)

Re: Auomatic Capitalization

12-07-2012 08:31 AM in reply to: bvandamm

Thanks!

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.