AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Member
michael.fisher
Posts: 3
Registered: ‎06-22-2012
Message 1 of 6 (1,048 Views)

Alignment Station Labels

1048 Views, 5 Replies
06-22-2012 12:03 PM

Is it possible to add a prefix to an alignment station label (ex. A 100+00.00 or B 100+00.00) in Civil 3D 2010 or later?

*Expert Elite*
Joe-Bouza
Posts: 5,046
Registered: ‎12-15-2008
Message 2 of 6 (1,044 Views)

Re: Alignment Station Labels

06-22-2012 12:47 PM in reply to: michael.fisher

put the prefix in the alignment description and add to the style

Thank you

Joseph D. Bouza, P.E. (one of 'THOSE' People) Civil 3D 2012 & 2013
HP Z210 Workstation
Intel Xeon CPU E31240 @ 3.30 Hz
12 GB Ram


Note: Its all Resistentialism, so keep calm and carry on

64 Bit Win7 OS
Member
michael.fisher
Posts: 3
Registered: ‎06-22-2012
Message 3 of 6 (1,004 Views)

Re: Alignment Station Labels

06-23-2012 07:03 PM in reply to: michael.fisher

Mr. Bouza,

 

I appreciate your reply to my question. However, I could use a little more clarification. I am trying to change existing alignment labels and don't understand where the alignment description field is your referring to or the style I should add it to.

 

Thank you for your help

*Expert Elite*
Joe-Bouza
Posts: 5,046
Registered: ‎12-15-2008
Message 4 of 6 (994 Views)

Re: Alignment Station Labels

06-24-2012 10:41 AM in reply to: michael.fisher

Please call me Joe :smileywink: I hope these picture help

 

aligndesc.PNG

 

alignlabclick.PNG

 

alignpress.PNG

Thank you

Joseph D. Bouza, P.E. (one of 'THOSE' People) Civil 3D 2012 & 2013
HP Z210 Workstation
Intel Xeon CPU E31240 @ 3.30 Hz
12 GB Ram


Note: Its all Resistentialism, so keep calm and carry on

64 Bit Win7 OS
Member
michael.fisher
Posts: 3
Registered: ‎06-22-2012
Message 5 of 6 (984 Views)

Re: Alignment Station Labels

06-24-2012 06:55 PM in reply to: michael.fisher

Hello Joe,

 

Thank you for the screen shots, they made it very easy to do and understand.  I appreciate the extra effort.

 

Thanks

Mike

*Expert Elite*
Joe-Bouza
Posts: 5,046
Registered: ‎12-15-2008
Message 6 of 6 (970 Views)

Re: Alignment Station Labels

06-25-2012 05:25 AM in reply to: michael.fisher

Hi Michael

 

HTH. Please select "accept solution" so other readers may be aware of your solution

Thank you

Joseph D. Bouza, P.E. (one of 'THOSE' People) Civil 3D 2012 & 2013
HP Z210 Workstation
Intel Xeon CPU E31240 @ 3.30 Hz
12 GB Ram


Note: Its all Resistentialism, so keep calm and carry on

64 Bit Win7 OS
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.