AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Contributor
12 Posts
0 Kudos
Registered: ‎03-10-2011
Post 1 of 7

add a bug to the list

310 Views, 6 Replies
12-28-2012 09:01 AM

my C3D11 is having one hell of a time sorting survey points by description.  I crash everytime I open a drawing, open a survey database, edit points, sort by description.

 

Happy New Year!

Distinguished Contributor
128 Posts
9 Kudos
Registered: ‎12-23-2008
Post 2 of 7

Re: add a bug to the list

12-28-2012 10:46 AM in reply to: mccabejoshua

I have not had that problem, but have only sorted within the drawing, not in a database, and have only had about 5000 points.  Do you have any special characters that may cause and issue, expecially the quote, apostrophe, and sometimes the # symbol?

 

Hope this gives you a place to start looking.

 

Surveyor Lee

Contributor
12 Posts
0 Kudos
Registered: ‎03-10-2011
Post 3 of 7

Re: add a bug to the list

12-28-2012 11:44 AM in reply to: SurveyorLee

Ha! I only have a few hundred points in this job!

 

I have sorted my points in the database in the past so I don't know what is going on here.  I even opened a new dwg and imported my stuff from scratch and It still bugs out.  I really don't want to start another "Autodesk Hates Surveyors" thread(I am the ONLY civil 3D advocate in a Bentley dominated office).  I do love getting laughed at by all the Microstation users when I am cursing C3D from my cube.  I love even more when I have to use Microstation then admit how much better it performs than C3D

 

I will try other jobs and databases but I am out of patience for the year with this glitchy, buggy, overpriced, over-rated, new-version-before-the-old-version-is-fixed so-called program. (sigh)

 

Happy New Year!

*Expert Elite*
2,801 Posts
308 Kudos
Registered: ‎12-18-2002
Post 4 of 7

Re: add a bug to the list

12-28-2012 11:46 AM in reply to: mccabejoshua

Sort on Raw Description instead of Full Description.

Tim Corey, Owner
Delta Engineering Systems
Redding, CA
Autodesk Authorized Value-Added Reseller
*Expert Elite*
2,294 Posts
419 Kudos
Registered: ‎11-08-2005
Post 5 of 7

Re: add a bug to the list

12-28-2012 04:02 PM in reply to: mccabejoshua

Upload the point file, and maybe your drawing so that others can take a look at it.

Valued Contributor
74 Posts
5 Kudos
Registered: ‎10-15-2009
Post 6 of 7

Re: add a bug to the list

01-02-2013 06:01 AM in reply to: mccabejoshua

If this is the same crash (bug) while trying to do various things in the Point Editor or Survey Point Editor screen that we had a while back, it was taken care of when we installed Update 2 (version 3) of 2011. The Survey Point Editor only has a "Description" column that shows the raw description in 2011. The Point Editor does have both.

Civil 3D 2011
Windows 7 Prof. x64
HP Z400 Workstation
Intel(R) Xenon(R) CPU
W3550 @ 3.07GHz
6.00 GB RAM
Contributor
12 Posts
0 Kudos
Registered: ‎03-10-2011
Post 7 of 7

Re: add a bug to the list

01-07-2013 09:23 AM in reply to: mccabejoshua

Thanks for the replies.  I appreciate the help very much, unfortunately I have not had time to check these suggestions.  When I do I will be sure to accept the solution.

 

Thank you all

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!