AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Contributor
akbarg
Posts: 13
Registered: ‎09-14-2012
Message 1 of 3 (174 Views)

3D polyline

174 Views, 2 Replies
10-01-2012 11:27 PM

What length is shown in properties for a 3D polyline?

A 3D polyline having two nodes at 0,0,0 and 10,0,0 has length of 10.

If I move the second nodes to 10,0,1000 the length is still 10.

Is that the projection in xy-plan?

*Expert Elite*
antoniovinci
Posts: 1,738
Registered: ‎06-03-2011
Message 2 of 3 (170 Views)

Re: 3D polyline

10-02-2012 12:16 AM in reply to: akbarg

It shows the real length, so I guess you have an UCS trouble, sir.

1] in an empty file, draw a cube with _BOX

2] type in _UCS and double Enter

3] set yourself to an isometric view, with _-VIEW then _NEISO

4] draw a 3Dpoly snapping on two vertices of the cube

5] check the properties, moving the grips

Contributor
akbarg
Posts: 13
Registered: ‎09-14-2012
Message 3 of 3 (160 Views)

Re: 3D polyline

10-02-2012 12:44 AM in reply to: antoniovinci

Thanks!

I was wondering if that was some system variable controlling this?

At my other computer I can see the real length but not at my job!

Here I see the projection at xy-plan!

 

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!