AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Valued Mentor
Sindarin
Posts: 691
Registered: ‎05-30-2005
Message 1 of 4 (514 Views)
Accepted Solution

1 image (s) found

514 Views, 3 Replies
11-19-2010 08:40 AM

Hey everyone!

 

I am having this issue, which I have seen before but now more then ever, it is ticking me off....

 

If I select some items and right click - select similar, then hold shift to deselect some of them, it selects my raster image and I am unable to deselect those specific items.

 

Is there a way to fix this as it is rather annoying?

 

Thanks!

*Expert Elite*
Jeff_M
Posts: 4,317
Registered: ‎07-22-2003
Message 2 of 4 (512 Views)

Re: 1 image (s) found

11-19-2010 08:43 AM in reply to: Sindarin

Mapioptions.....

Jeff_M, also a frequent Swamper
Valued Mentor
Sindarin
Posts: 691
Registered: ‎05-30-2005
Message 3 of 4 (509 Views)

Re: 1 image (s) found

11-19-2010 08:45 AM in reply to: Jeff_M

I....LOVE...YOU!!!!!!

 

Thanks!!!!!!

*Expert Elite*
troma
Posts: 2,520
Registered: ‎05-21-2008
Message 4 of 4 (291 Views)

Re: 1 image (s) found

01-31-2012 09:37 AM in reply to: Jeff_M

Thank-you thank-you thank-you!

I couldn't use shift-click to deselect objects or to switch my TRIM/EXTEND command, even though I unloaded the image in the x-ref manager.  Is that a bug?  Who wants to try to select an image while a command is running, or select an image that's unloaded?  Anyway, thanks.


Credit where credit is due! Give kudos or accept as solution whenever you can.

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.