AutoCAD Architecture General Discussion

AutoCAD Architecture General Discussion

Reply
Active Member
IBHUNTN69
Posts: 7
Registered: ‎08-10-2007
Message 1 of 6 (1,081 Views)

summasketch III

1081 Views, 5 Replies
03-11-2011 06:19 AM

i get an error when i chose the current pointing device in autocad 2011

Error with the Wintab Compatible Digitizer.
Contact your digitizer vendor for a copy of the Wintab software

any suggestions

*Expert Elite*
pendean
Posts: 23,642
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 6 (1,073 Views)

Re: summasketch III

03-11-2011 07:06 AM in reply to: IBHUNTN69

As the error message notes: do you have a WINTAB driver? If yes, what version is it? Where did you get it from?

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Active Member
IBHUNTN69
Posts: 7
Registered: ‎08-10-2007
Message 3 of 6 (1,069 Views)

Re: summasketch III

03-11-2011 07:24 AM in reply to: pendean

? not sure if i have one or not. i downladed the tabletworks ver. 10.09 from GTCO Calcomp website & installed the executable file. the 4 button puck works fine in windows but in autocad 2011 when i type tablet @ command prompt it says "your pointing device cannot be used as a tablet.

*Expert Elite*
pendean
Posts: 23,642
Registered: ‎11-06-2003
Message 4 of 6 (1,065 Views)

Re: summasketch III

03-11-2011 08:20 AM in reply to: IBHUNTN69
Active Member
IBHUNTN69
Posts: 7
Registered: ‎08-10-2007
Message 5 of 6 (1,053 Views)

Re: summasketch III

03-11-2011 11:20 AM in reply to: IBHUNTN69

it didn't work

Distinguished Contributor
cvbt-thailand
Posts: 125
Registered: ‎12-23-2005
Message 6 of 6 (888 Views)

Summasketch III driver for Windows XP

08-25-2011 09:18 PM in reply to: IBHUNTN69

Try the driver in this thread: 

http://forums.autodesk.com/t5/Pointing-Devices-and-Displays/Summasketch-III-drivers-for-ACAD2008/m-p...

The 10.x series drivers don't recognize regions or scaling.  Ref: 

http://www.calcomp.com/supportdigitizing.htm

Please let us know how you make out.

Geoffrey Wheeler
IV Pro 2011 64bit SP2; Win7 Ultimate SP1
ASUS MB Intel i5-3450 @ 3.10 GHz, 8GB RAM
ATI AMD Radeon HD 6600 Series, 1GB RAM
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.