AutoCAD Architecture General Discussion

AutoCAD Architecture General Discussion

Reply
Member
rmendezb
Posts: 4
Registered: ‎11-01-2002
Message 1 of 5 (347 Views)

My ribbon is in gray and don't function until restart Architecture 2010

347 Views, 4 Replies
03-07-2010 10:28 PM
Frecuently my ribbon is in gray and don't function until restart Architecture 2010. It happen when I'm working, no moore than few minutes, and only my ribbon crash. I can work with command line, and the palettes , but don´t with ribbon.
*Dean Saadallah
Message 2 of 5 (347 Views)

Re: My ribbon is in gray and don't function until restart Architecture 2010

03-08-2010 05:13 AM in reply to: rmendezb
If you type RIBBON, does it come back?

--
Dean Saadallah
http://LTisACAD.blogspot.com
--
*Bill Gilliss
Message 3 of 5 (347 Views)

Re: My ribbon is in gray and don't function until restart Architecture 2010

03-08-2010 05:56 AM in reply to: rmendezb
On 3/8/2010 1:28 AM, rmendezb wrote:
> Frecuently my ribbon is in gray and don't function until restart Architecture 2010. It happen when I'm working, no moore than few minutes, and only my ribbon crash. I can work with command line, and the palettes , but don´t with ribbon.
>
Did you load the old ACA menus? I've had this problem, too. Usually I
can switch to a different workspace and then back.
*MarkB
Message 4 of 5 (347 Views)

Re: My ribbon is in gray and don't function until restart Architecture 2010

03-08-2010 02:52 PM in reply to: rmendezb
Sounds lile acad.cuix is loaded with aca.cuix. When both are loaded, mtext
text command causes the ribbon to grey out. Verify if mtext is causing this,
if so, get rid of acad.cuix.
This is discussed frequently in the newgroup, search for more information.
Mark

"Bill Gilliss" wrote in message
news:6350495@discussion.autodesk.com...
On 3/8/2010 1:28 AM, rmendezb wrote:
> Frecuently my ribbon is in gray and don't function until restart
> Architecture 2010. It happen when I'm working, no moore than few minutes,
> and only my ribbon crash. I can work with command line, and the palettes ,
> but don´t with ribbon.
>
Did you load the old ACA menus? I've had this problem, too. Usually I
can switch to a different workspace and then back.
Member
rmendezb
Posts: 4
Registered: ‎11-01-2002
Message 5 of 5 (347 Views)

Re: My ribbon is in gray and don't function until restart Architecture 2010

04-09-2010 10:05 PM in reply to: rmendezb
Thankyou.

Yes mtext is causing the trouble.
i recall workspace and the ribbon is enable again.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!