AutoCAD Architecture General Discussion

AutoCAD Architecture General Discussion

Reply
New Member
info
Posts: 2
Registered: ‎07-08-2013
Message 1 of 4 (180 Views)

Autocad 2013 update

180 Views, 3 Replies
07-08-2013 05:15 AM

Hi!

I'm trying to run update on Autocad architecture 2013 and Autocad LT 2013, but Internet explorer blocks it. I understand others have had this problem too, but I can't seem to find any solutions that work. Grateful for any suggestions.

Patrick

*Expert Elite*
pendean
Posts: 22,513
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 4 (171 Views)

Re: Autocad 2013 update

07-08-2013 05:49 AM in reply to: info
blocks it? Perhaps your firewall settings are up/on and need to be flipped off. The links/downloads work fine here.
Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
New Member
info
Posts: 2
Registered: ‎07-08-2013
Message 3 of 4 (168 Views)

Re: Autocad 2013 update

07-08-2013 07:03 AM in reply to: info

Hi

No, I'm pretty sure it is Explorer. When I click the update button in Autocad, Explorer launches with a message that the script is blocked. I click the allow script button, but then explorer remains blank and no update is performed.

Patrick

*Expert Elite*
pendean
Posts: 22,513
Registered: ‎11-06-2003
Message 4 of 4 (166 Views)

Re: Autocad 2013 update

07-08-2013 07:07 AM in reply to: info
Try going to the actual website, not clicking through any links inside AutoCAd, to each of the download pages for the updated for each program, then download the patches/updates manually: no script runs with that process here in IE10.
Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.