AutoCAD 2013/2014/2015

AutoCAD 2013/2014/2015

Reply
Contributor
jrchh1
Posts: 16
Registered: ‎03-12-2012
Message 1 of 4 (973 Views)

Wrong registry key for AutoCAD 2013 from Autodesk Suite product

973 Views, 3 Replies
10-30-2012 08:31 AM

Hi everybody,

 

I installed “Autodesk Factory Design suite ultimate 2013”and “Autodesk Building Design suite ultimate 2013” network release on my PC (Win 7 – 64 bits).

 

I use Network Inventory Advisor (NIA) to scan all software on my PC.

The report that I have  always contains :

  • Serial number = 000-00000000  (wrong serial number)
  • InstallType = 0  (network installation ????) it must be 3 for network installation.

I check in "About" of AutoCAD 2013, I can see the good serial number and good installation type (network).

 

In Windows register, I find for AutoCAD 2013 from Autodesk Building Design Suite 2013 (network release) :

  • Serial number = 000-00000000 
  • StandaloneNetworkType = 0  (network installation ????) It was 3 for AutoCAD 2012 network release.

I note that NIA identifies well the registry data in the reporting.

 

I found that the information is not recorded in the same way between AutoCAD 2012 and AutoCAD 2013 in the Windows registry. Can someone tell me more about it?

 

I think that Autodesk 2013 installer doesn't record correctly informations in Windows register during the installation  especially for Autodesk.Suites products.

Does someone have an idea about these defects?

 

JR

 

Distinguished Contributor
Gaituuth
Posts: 168
Registered: ‎10-28-2005
Message 2 of 4 (795 Views)

Re: Wrong registry key for AutoCAD 2013 from Autodesk Suite product

01-24-2013 07:09 AM in reply to: jrchh1

I'm having the same issue, anyone has an update or suggestion?

*Expert Elite*
braudpat
Posts: 2,404
Registered: ‎12-15-2006
Message 3 of 4 (785 Views)

Re: Wrong registry key for AutoCAD 2013 from Autodesk Suite product

01-24-2013 08:45 AM in reply to: Gaituuth

Hello

 

Your Network Software Suites are running correctly ?

 

Is it only a probleme of bad registry ??

 

Bye, Patrice

 

Bye, Pat ( Supporting Troops )
If you are happy with my answer please mark "Accept as Solution" and if very happy please give me a Kudos (Compliment) - Thanks
Distinguished Contributor
Gaituuth
Posts: 168
Registered: ‎10-28-2005
Message 4 of 4 (779 Views)

Re: Wrong registry key for AutoCAD 2013 from Autodesk Suite product

01-24-2013 09:05 AM in reply to: jrchh1
The software is running fine.
But when running our audits the Network Inventory Advisory gives wrong results.


Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.