AutoCAD 2013/2014/2015

AutoCAD 2013/2014/2015

Reply
New Member
2 Posts
3 Kudos
Registered: ‎06-27-2012
Post 1 of 3
Accepted Solution

Wipeout feature plots as desired, does not plot at all in publish

1416 Views, 2 Replies
08-22-2012 10:01 AM

As stated, my wipeouts are working just as desired when I plot single layouts, but when I publish multiple layouts they do not work at all. Need help.

 

Randall

I discovered the answer to my own question.

 

Further experimentation on my part has found that in the Publish Options, there is a setting called "Merge control".  When this is set to "Lines merge", wipeouts do not work - in order for wipeout to print properly, this setting must be set to "Lines overwrite".

 

Hope this helps someone else.

New Member
2 Posts
3 Kudos
Registered: ‎06-27-2012
Post 2 of 3

Re: Wipeout feature plots as desired, does not plot at all in publish

08-22-2012 12:17 PM in reply to: chakadon

I discovered the answer to my own question.

 

Further experimentation on my part has found that in the Publish Options, there is a setting called "Merge control".  When this is set to "Lines merge", wipeouts do not work - in order for wipeout to print properly, this setting must be set to "Lines overwrite".

 

Hope this helps someone else.

Contributor
12 Posts
0 Kudos
Registered: ‎09-23-2011
Post 3 of 3

Re: Wipeout feature plots as desired, does not plot at all in publish

07-03-2013 12:32 AM in reply to: chakadon
had the same problem

thanks !
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post