AutoCAD 2013/2014/2015

AutoCAD 2013/2014/2015

Reply
New Member
chakadon
Posts: 2
Registered: ‎06-27-2012
Message 1 of 3 (1,128 Views)
Accepted Solution

Wipeout feature plots as desired, does not plot at all in publish

1128 Views, 2 Replies
08-22-2012 10:01 AM

As stated, my wipeouts are working just as desired when I plot single layouts, but when I publish multiple layouts they do not work at all. Need help.

 

Randall

I discovered the answer to my own question.

 

Further experimentation on my part has found that in the Publish Options, there is a setting called "Merge control".  When this is set to "Lines merge", wipeouts do not work - in order for wipeout to print properly, this setting must be set to "Lines overwrite".

 

Hope this helps someone else.

New Member
chakadon
Posts: 2
Registered: ‎06-27-2012
Message 2 of 3 (1,121 Views)

Re: Wipeout feature plots as desired, does not plot at all in publish

08-22-2012 12:17 PM in reply to: chakadon

I discovered the answer to my own question.

 

Further experimentation on my part has found that in the Publish Options, there is a setting called "Merge control".  When this is set to "Lines merge", wipeouts do not work - in order for wipeout to print properly, this setting must be set to "Lines overwrite".

 

Hope this helps someone else.

Contributor
f.roels
Posts: 12
Registered: ‎09-23-2011
Message 3 of 3 (583 Views)

Re: Wipeout feature plots as desired, does not plot at all in publish

07-03-2013 12:32 AM in reply to: chakadon
had the same problem

thanks !
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.