AutoCAD 2013/2014/2015

Reply
New Member
JWOOD
Posts: 1
Registered: ‎05-02-2012
Message 1 of 3 (292 Views)

toolbars

292 Views, 2 Replies
05-02-2012 06:25 AM

I need to add toolbars in 2d annotation ???

Valued Mentor
jonmcfarlandWS
Posts: 267
Registered: ‎09-22-2010
Message 2 of 3 (275 Views)

Re: toolbars

05-02-2012 07:57 AM in reply to: JWOOD

Do you want to display the existing toolbard?  if so:

 

Ribbon:View tab> Windows panel>Toolbars
Menu:View>Toolbars
 
Jon

Please select "Accept as Solution" if your question was answered.
curtainwallBIM.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------
Active Contributor
PaulCloutier
Posts: 45
Registered: ‎03-13-2009
Message 3 of 3 (253 Views)

Re: toolbars

05-02-2012 12:52 PM in reply to: jonmcfarlandWS

Hello

 

Try this...

Command : _-Toolbar.....Dimension.....View.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.