AutoCAD 2013/2014/2015

Reply
Active Contributor
Ronaldo54
Posts: 39
Registered: ‎06-08-2009
Message 1 of 3 (4,743 Views)

Saving Workspace in AutoCAD 2013

4743 Views, 2 Replies
01-17-2013 04:39 PM

Hi,

 

In my workspace I have loaded pull down menu's, and I have saved my workspace in workspace settings.

 

But every time I close AutCAD and re-open it again, the pull down menu's disappear!! Is there a setting

somewhere which will rectify this problem?

 

Thanks in advance

 

Ron

Valued Contributor
kylepeterson9068
Posts: 69
Registered: ‎10-30-2007
Message 2 of 3 (4,741 Views)

Re: Saving Workspace in AutoCAD 2013

01-17-2013 05:06 PM in reply to: Ronaldo54

Ron,

 

Maybe this will work.

WSSETTINGS then verify that "Automatically save workspace changes" is selected in the dialog box.

Redo your changes and they should stay.

 

If that does not work do your changes then do WSSAVE give that configuration a new name.

That should work as well.

 

Whatever worked for Map3D should work for AutoCAD.

 

Good Luck

 

Kyle

*Expert Elite*
pendean
Posts: 23,364
Registered: ‎11-06-2003
Message 3 of 3 (4,729 Views)

Re: Saving Workspace in AutoCAD 2013

01-17-2013 05:25 PM in reply to: Ronaldo54

WSSAVE command, get in the habit of manually saving when you make changes.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!