AutoCAD 2013/2014/2015

AutoCAD 2013/2014/2015

Reply
Active Contributor
48 Posts
2 Kudos
Registered: ‎07-22-2012
Post 1 of 2

Ribbon missed in AutoCad 2013 x64 (Win XP)

1850 Views, 1 Replies
10-28-2012 10:21 AM

I had installed AutoCad 2013 x64 at Win XP (Eng).

No ribbon in application.

Command "RIBBON" says "Unknown command".

But command RIBBONSTATE says 0 (read only).

 

I tried: install ALL service pack for 2013, install ribbon hot fix (http://images.autodesk.com/adsk/files/Readme_AEC_Autodesk360_ribbon_item_Hotfix.htm)

I tried call ribbon from command line, from menu Tools -> Palettes -> Ribbon.

.....

 

I dons't work. NO RIBBON! :smileysad:

 

In 2013 x32 (Win XP) no problem - I have ribbon and no problem.

 

Can you help?

 

Pavel.

*Expert Elite*
9,836 Posts
1,219 Kudos
Registered: ‎06-29-2007
Post 2 of 2

Re: Ribbon missed in AutoCad 2013 x64 (Win XP)

10-28-2012 02:01 PM in reply to: pva75

Hi,

 

>> Command "RIBBON" says "Unknown command".

When you have entered _.RIBBON (including "_" and ".") and AutoCAD tells you that this is an unknown command then it's installation is defect. Try a repair-install or (clean) uninstall and new install to get it running (using admin-rights and switched off all defending-/protecting software).

 

Good luck, - alfred -

-------------------------------------------------------------------------
Alfred NESWADBA
Ingenieur Studio HOLLAUS ... www.hollaus.at
-------------------------------------------------------------------------
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!