AutoCAD 2013/2014/2015

AutoCAD 2013/2014/2015

Reply
Member
arwhiteh
Posts: 5
Registered: ‎02-03-2010
Message 1 of 3 (272 Views)

Recreate boundary grayed out.

272 Views, 2 Replies
09-07-2012 11:37 AM

I am unable to click on the "recreate boundary" button within the Hatch and Gradient box. It is grayed out.  I can type "generateboundaryhatch" and that will work, but I like being able to click on the button while I am in the dialogue box rather than typing in the command. Does anyone know why this button is unclickable?

Mentor
grimline
Posts: 207
Registered: ‎11-16-2003
Message 2 of 3 (238 Views)

Re: Recreate boundary grayed out.

09-09-2012 09:54 PM in reply to: arwhiteh

HATCHEDIT

 

Autodesk AutoCAD Map 3D 2015
Windows 7 Professional
Service Pack 1
Intel(R) Core(TM) i5-4430 CPU @ 3.00 GHz
8.00 GB RAM
Member
arwhiteh
Posts: 5
Registered: ‎02-03-2010
Message 3 of 3 (217 Views)

Re: Recreate boundary grayed out.

09-14-2012 07:24 AM in reply to: grimline

Yes! This worked.  Thank you!

 

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.