AutoCAD 2013/2014/2015

AutoCAD 2013/2014/2015

Reply
New Member
sweetpeach206
Posts: 1
Registered: ‎02-12-2013
Message 1 of 2 (229 Views)

Installed new hatch paterns but can't use them...

229 Views, 1 Replies
02-12-2013 07:52 PM

Hey!

 

I was wondering if someone else have had the same problem. I downloaded .pat files to get new hatches, they came in individual zipped files. So i unzipped the files and created a new search path for them.

 

I see the hatches names in the hatch creator, but i can't select them to create a hatch...

 

Could it be possible that my .pat files were corrupted?

 

Thanks!

*Expert Elite*
Alfred.NESWADBA
Posts: 9,378
Registered: ‎06-29-2007
Message 2 of 2 (208 Views)

Re: Installed new hatch paterns but can't use them...

02-13-2013 02:45 AM in reply to: sweetpeach206

Hi,

 

>> Could it be possible that my .pat files were corrupted?

Could be, but that's nothing more than guessing

If you upload one of them we can look into it.

 

And I would also start with "try one after the other" in your situation. So in the folder you have your user-defined hatches just place one PAT file in it, then try to use it in AutoCAD, then the next and so on. It's just to know if there is only one defect or there are more defects.

 

- alfred -

-------------------------------------------------------------------------
Alfred NESWADBA
Ingenieur Studio HOLLAUS ... www.hollaus.at
-------------------------------------------------------------------------
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!