AutoCAD 2013/2014/2015

Reply
Member
BENDTECH
Posts: 3
Registered: ‎07-22-2012
Message 1 of 7 (215 Views)

HATCH

215 Views, 6 Replies
07-22-2012 10:01 PM

 I AM TRYING TO PATTERN A SKETCH, BY USING HATCH PATTERN. HOW TO ADD A SKETCH IN TO THE HATCH LIBRARY?

*Expert Elite*
Bob_Zurunkle
Posts: 1,045
Registered: ‎03-24-2011
Message 2 of 7 (197 Views)

Re: HATCH

07-23-2012 09:31 AM in reply to: BENDTECH

Ummm I think you'll need to elaborate a bit...

If by some odd chance my nattering was useful -- that's great, glad to help. But if it actually solved your issue, then please mark my solution as accepted :smileyhappy:
Active Member
a3dtot
Posts: 9
Registered: ‎06-21-2012
Message 3 of 7 (165 Views)

Re: HATCH

07-26-2012 02:28 PM in reply to: BENDTECH

If you are trying to create a hatch pattern based on your sketch I believe there are more steps involved.

I can't help you with creating hatch patterns haven't done any in about 20 years but you can post again to clarify

what you are wanting to do and others will be able to help you.

*Expert Elite*
mathewk
Posts: 2,753
Registered: ‎07-09-2003
Message 4 of 7 (158 Views)

Re: HATCH

07-26-2012 06:18 PM in reply to: BENDTECH
Try the express tool superhatch.
Matt Kolberg
Cansel - Autodesk Division
http://www.cansel.ca/
Member
BENDTECH
Posts: 3
Registered: ‎07-22-2012
Message 5 of 7 (156 Views)

Re: HATCH

07-26-2012 06:46 PM in reply to: BENDTECH

Can anyone please elaborate how to use the superhatch function.

Member
BENDTECH
Posts: 3
Registered: ‎07-22-2012
Message 6 of 7 (155 Views)

Re: HATCH

07-26-2012 06:49 PM in reply to: Bob_Zurunkle
Hello , Can you please elaborate how to use the superhatch function. Best Regards Krishnan
Mentor
grimline
Posts: 207
Registered: ‎11-16-2003
Message 7 of 7 (149 Views)

Re: HATCH

07-26-2012 09:18 PM in reply to: BENDTECH

Create a block with just lines or imported images. Then, command SUPERHATCH. Select the block you just created.

Autodesk AutoCAD Map 3D 2015
Windows 7 Professional
Service Pack 1
Intel(R) Core(TM) i5-4430 CPU @ 3.00 GHz
8.00 GB RAM
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.