AutoCAD 2013/2014/2015

AutoCAD 2013/2014/2015

Reply
Distinguished Contributor
XlhHarley
Posts: 110
Registered: ‎07-18-2007
Message 1 of 5 (572 Views)
Accepted Solution

; error: no function definition: AI_ROOTMENUS

572 Views, 4 Replies
09-24-2012 06:57 AM

 

 

Greetings:

 

How do I fix this?

 

; error: no function definition: AI_ROOTMENUS

 

thanks

 

 

Try resetting AutoCAD 2013 to defaults by clicking Start > All Programs > Autodesk > AutoCAD 2013 > Reset Settings To Default. It will let you save your current settings first.

 

If that doesn't help, make sure you can reproduce the error in a brand new drawing. We want to make sure the issue is not coming from a specific drawing. I would then run a repair of AutoCAD and if that doesn't fix it, uninstall and reinstall the program.

 

Let me know how it works out.

Product Support
bryce.thelin
Posts: 421
Registered: ‎05-25-2010
Message 2 of 5 (534 Views)

Re: ; error: no function definition: AI_ROOTMENUS

10-01-2012 11:50 AM in reply to: XlhHarley

Try resetting AutoCAD 2013 to defaults by clicking Start > All Programs > Autodesk > AutoCAD 2013 > Reset Settings To Default. It will let you save your current settings first.

 

If that doesn't help, make sure you can reproduce the error in a brand new drawing. We want to make sure the issue is not coming from a specific drawing. I would then run a repair of AutoCAD and if that doesn't fix it, uninstall and reinstall the program.

 

Let me know how it works out.



Bryce Thelin
Distinguished Contributor
XlhHarley
Posts: 110
Registered: ‎07-18-2007
Message 3 of 5 (529 Views)

Re: ; error: no function definition: AI_ROOTMENUS

10-02-2012 07:45 AM in reply to: bryce.thelin
Worked Thanks [cid:hargrove_orange_xsmall27426.png] Greg Jones Manager CAD/Detailing ________________________________ GregJones@hargroveinc.com | 301.306.4724 (o) | 301.306.9318 (f) 1 Hargrove Drive, Lanham MD 20706 | www.hargroveinc.com
Product Support
bryce.thelin
Posts: 421
Registered: ‎05-25-2010
Message 4 of 5 (524 Views)

Re: ; error: no function definition: AI_ROOTMENUS

10-02-2012 08:19 AM in reply to: XlhHarley

Hi Greg,

 

I'm glad you were able to fix the error! Was it resetting AutoCAD to defaults that did it or was it repairing the program?



Bryce Thelin
Distinguished Contributor
XlhHarley
Posts: 110
Registered: ‎07-18-2007
Message 5 of 5 (521 Views)

Re: ; error: no function definition: AI_ROOTMENUS

10-02-2012 08:53 AM in reply to: bryce.thelin
Resetting autocad to the default set up worked [cid:hargrove_orange_xsmall2f75.png] Greg Jones Manager CAD/Detailing ________________________________ GregJones@hargroveinc.com | 301.306.4724 (o) | 301.306.9318 (f) 1 Hargrove Drive, Lanham MD 20706 | www.hargroveinc.com
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.