AutoCAD 2013/2014/2015

AutoCAD 2013/2014/2015

Reply
Distinguished Mentor
steven-g
Posts: 637
Registered: ‎05-11-2009
Message 11 of 13 (387 Views)

Re: Dynamic Text

08-27-2012 06:28 AM in reply to: erkoriley23

Something like this. You may need to do a regen after you stretch the block to get the numbers to update

Regards Steven Gray
Setting Out (Joinery Manufacturing)
Autocad 2013LT
Windows 7 professional
Mentor
Yorx57
Posts: 175
Registered: ‎07-12-2012
Message 12 of 13 (360 Views)

Re: Dynamic Text

08-28-2012 05:23 AM in reply to: erkoriley23

I've also done one up for you to try - I've included 2 blocks, one that is "free", meaning you can "freely" stretch it, and the second one  I have locked at 6" increments to show that this can be done if you want to restrict your stretching.

 

The text in these blocks are dynamic and will stay centered.

New Member
elmorro
Posts: 1
Registered: ‎10-15-2008
Message 13 of 13 (284 Views)

Re: Dynamic Text

11-23-2012 08:02 AM in reply to: erkoriley23

Use a 3D solid box

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.