AutoCAD 2013/2014/2015

AutoCAD 2013/2014/2015

Reply
Member
Dohanrivas
Posts: 3
Registered: ‎08-26-2012
Message 1 of 4 (1,199 Views)
Accepted Solution

CAN NOT BROWSE FILES?? AUTOCAD 2013

1199 Views, 3 Replies
08-26-2012 09:16 PM

Hi there,

Can someone please tell me how to browse files when I click on open...

I want to click on "open", or type "open", then a window has to pop up where I can browse and open any .dwg on my computer. This I used to be able to do, but suddenly stoped working for some reason (I must have changed the settings by accident)

 

Now what it wants me to do when I click or type open, I have to give an exact path of where the file is that I want to open... I have attached a photo for yous to see what happens.

 

 

You type in

FILEDIA enter, 1    enter

 

*Expert Elite*
Patchy
Posts: 6,273
Registered: ‎09-16-2009
Message 2 of 4 (1,195 Views)

Re: CAN NOT BROWSE FILES?? AUTOCAD 2013

08-26-2012 09:37 PM in reply to: Dohanrivas

You type in

FILEDIA enter, 1    enter

 

**Master
dmfrazier
Posts: 2,750
Registered: ‎05-13-2003
Message 3 of 4 (1,173 Views)

Re: CAN NOT BROWSE FILES?? AUTOCAD 2013

08-27-2012 06:05 AM in reply to: Dohanrivas

In addition to the advice already given, it may be helpful to know that when FILEDIA is turned off (set to zero), typing the "tilde" character (~), followed by <Enter> will bring up the browse window.  (Some AutoCAD users work in an environment where FILEDIA is deliberately turned off by an administrator, or by poorly written automation such as AutoLISP, so having this knowledge can be quite valuable.)  

Member
Dohanrivas
Posts: 3
Registered: ‎08-26-2012
Message 4 of 4 (1,137 Views)

Re: CAN NOT BROWSE FILES?? AUTOCAD 2013

08-30-2012 07:05 PM in reply to: dmfrazier

Thank you very much

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.