AutoCAD 2013/2014/2015

AutoCAD 2013/2014/2015

Reply
*Expert Elite*
sbrusco
Posts: 1,144
Registered: ‎07-27-2000
Message 1 of 25 (2,430 Views)
Accepted Solution

Autodesk 360 Sync Error - Please make it stop.

2430 Views, 24 Replies
04-25-2013 09:36 AM

Hi All,

 

Why do i KEEP getting this notification? How can i make it STOP?

 

TIA,

Sal


*Expert Elite*
pendean
Posts: 22,272
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 25 (2,427 Views)

Re: Autodesk 360 Sync Error - Please make it stop.

04-25-2013 09:39 AM in reply to: sbrusco
R2013? SP1 or a hotfix exists for that, check them out.
Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
*Expert Elite*
sbrusco
Posts: 1,144
Registered: ‎07-27-2000
Message 3 of 25 (2,418 Views)

Re: Autodesk 360 Sync Error - Please make it stop.

04-25-2013 10:00 AM in reply to: pendean

I give them an A+ for effort but see the attached.


*Expert Elite*
JGerth
Posts: 2,069
Registered: ‎12-05-2005
Message 4 of 25 (2,411 Views)

Re: Autodesk 360 Sync Error - Please make it stop.

04-25-2013 10:08 AM in reply to: sbrusco

Are you actually doing anything that necessitates using 360 to synch? 

 

Might be a better deal to disable it until and unless you actually use it.

 

The notion of constantly synching settings to a remiote server has always struck me as being incredibly non-useful.  Occasionally synching of settings, ESPECIALLY to a thumb drive on the gripping hand, would be handy. 

 

And as far as the collaboration aspect goes......

*Expert Elite*
pendean
Posts: 22,272
Registered: ‎11-06-2003
Message 5 of 25 (2,398 Views)

Re: Autodesk 360 Sync Error - Please make it stop.

04-25-2013 10:16 AM in reply to: sbrusco
Local admin rights in Windows? It's otherwise working (told me it's already installed).
Or are you using WIn8?
Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
*Expert Elite*
sbrusco
Posts: 1,144
Registered: ‎07-27-2000
Message 6 of 25 (2,395 Views)

Re: Autodesk 360 Sync Error - Please make it stop.

04-25-2013 10:19 AM in reply to: pendean

I had already installed SP1 but not the hotfix. Does SP1 fix the same problem? If so, why am i still getting the notifications?


*Expert Elite*
sbrusco
Posts: 1,144
Registered: ‎07-27-2000
Message 7 of 25 (2,394 Views)

Re: Autodesk 360 Sync Error - Please make it stop.

04-25-2013 10:20 AM in reply to: JGerth

I agree with you completely. Now, how do i disable it?


*Expert Elite*
pendean
Posts: 22,272
Registered: ‎11-06-2003
Message 8 of 25 (2,389 Views)

Re: Autodesk 360 Sync Error - Please make it stop.

04-25-2013 10:35 AM in reply to: sbrusco

No, I don''t think it's in SP1.1: I wonder if you have to install the Sync Service pack first (separate).

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
*Expert Elite*
edwin.prakoso
Posts: 217
Registered: ‎04-03-2012
Message 9 of 25 (2,349 Views)

Re: Autodesk 360 Sync Error - Please make it stop.

04-26-2013 01:51 AM in reply to: sbrusco

Did you read the installation instruction? You have to remove (or rename) those files first.

Read it here: http://images.autodesk.com/adsk/files/Autodesk_Sync_HotfixR101_Readme.pdf

 

Kind regards,
Edwin Prakoso | www.cad-notes.com | @CADnotes

If this post solve your issue, please mark this post as solution. It will help others who have the same issue to find solution.
*Expert Elite*
sbrusco
Posts: 1,144
Registered: ‎07-27-2000
Message 10 of 25 (2,338 Views)

Re: Autodesk 360 Sync Error - Please make it stop.

04-26-2013 03:35 AM in reply to: sbrusco

Thanks Edwin,

 

I read only to the "Affected Products" because in the past, the SPs and HFs have been self-contained and took care of all these things. My bad.

 

Amazing how when you read the directions, things work as they're supposed to, and so did this. Now, let's see of the notifications stop.

 

Thanks,

Sal


Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.