AutoCAD 2013/2014/2015

Reply
*Expert Elite*
dbroad
Posts: 1,551
Registered: ‎08-16-2007
Message 11 of 13 (127 Views)

Re: Arrays?!

10-12-2012 09:58 AM in reply to: Bob_Zurunkle

Sorry for hijacking your thread.  A macro would be a good idea.  I still think it would be nice to have optional signature text depending on whether you are the OP or not.  

*Expert Elite*
GrantsPirate
Posts: 1,593
Registered: ‎08-15-2008
Message 12 of 13 (97 Views)

Re: Arrays?!

10-15-2012 03:08 PM in reply to: cbenner

Hold CTRL and pick on an object in an associated array, then hit delete.

----------------------------------------------------------------------------
If something I wrote can be interpreted two ways, and one of the ways makes you sad or angry, I meant the other one.
Active Member
allen_thompson
Posts: 10
Registered: ‎11-19-2012
Message 13 of 13 (40 Views)

Re: Arrays?!

04-14-2014 12:33 PM in reply to: cbenner

I have Map 3D 2013 and my array command on my ribbon is very basic.  I do not have the pull down option with path array etc..  Can you tell me how to add the new array button to my ribbon please?  I am trying to use path array....

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.