AutoCAD 2010/2011/2012

AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
*Expert Elite*
pendean
Posts: 23,304
Registered: ‎11-06-2003
Message 11 of 13 (139 Views)

Re: Why is there no rename option in the AutoCAD object contextual menu?

07-11-2011 05:50 AM in reply to: Exmateria
Every year with every release: participate and create a buzz for your items at both links.
Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
*Expert Elite*
JGerth
Posts: 2,209
Registered: ‎12-05-2005
Message 12 of 13 (138 Views)

Re: Why is there no rename option in the AutoCAD object contextual menu?

07-11-2011 05:51 AM in reply to: JIMDONALDSON6595

quite a few actually..... not necessarily well imnplemented, a.g. action recorder.

 

but still implemented

Distinguished Contributor
Exmateria
Posts: 215
Registered: ‎11-19-2008
Message 13 of 13 (131 Views)

Re: Why is there no rename option in the AutoCAD object contextual menu?

07-11-2011 10:58 AM in reply to: mathewk

No I cannot login, I get this message:

Patriiick, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

  1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation





Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!