AutoCAD 2010/2011/2012

AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
*Expert Elite*
pendean
Posts: 23,628
Registered: ‎11-06-2003
Message 11 of 13 (141 Views)

Re: Why is there no rename option in the AutoCAD object contextual menu?

07-11-2011 05:50 AM in reply to: Exmateria
Every year with every release: participate and create a buzz for your items at both links.
Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
*Expert Elite*
JGerth
Posts: 2,225
Registered: ‎12-05-2005
Message 12 of 13 (140 Views)

Re: Why is there no rename option in the AutoCAD object contextual menu?

07-11-2011 05:51 AM in reply to: JIMDONALDSON6595

quite a few actually..... not necessarily well imnplemented, a.g. action recorder.

 

but still implemented

Distinguished Contributor
Exmateria
Posts: 215
Registered: ‎11-19-2008
Message 13 of 13 (133 Views)

Re: Why is there no rename option in the AutoCAD object contextual menu?

07-11-2011 10:58 AM in reply to: mathewk

No I cannot login, I get this message:

Patriiick, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

  1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation





Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.