AutoCAD 2010/2011/2012

AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Distinguished Contributor
jamied2000
Posts: 155
Registered: ‎03-24-2008
Message 1 of 3 (195 Views)

visibility parameter in a block

195 Views, 2 Replies
06-01-2012 05:37 AM

I am trying to have my block with differnet visibility options but i dont want a long list to choose from under one parameter.  If I did what I am wanting to in one visibility it would be a very lond list of differnet comination options. The list would have 16 differnet options. Is there a way to have multiple visibilty parameters?

Valued Mentor
bgingerich
Posts: 276
Registered: ‎08-29-2011
Message 2 of 3 (181 Views)

Re: visibility parameter in a block

06-01-2012 08:01 AM in reply to: jamied2000

Depending on what you're doing, look into a block properties table.  Or if you search a little in this forum or the dynamic block forum there is a multiple visibility lisp floating around.  HTH

─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Brandon Gingerich
Member
nfproductions
Posts: 3
Registered: ‎02-20-2009
Message 3 of 3 (175 Views)

Re: visibility parameter in a block

06-01-2012 08:44 AM in reply to: jamied2000

It can be done with lookup tables to control the visibility states.  DBs support multiple grips for lookup tables.

 

Here is a thread that covers it pretty well.

http://forums.autodesk.com/t5/Dynamic-Blocks/Multiple-Lookup-Grips-how/m-p/1520248

 

Also attached are a few examples that I created that have two grips that toggle between 32 visibility states but there are 4 choices in one grip and 8 in another.

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.