AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Distinguished Contributor
andrew.nao
Posts: 202
Registered: ‎09-25-2008
Message 1 of 8 (740 Views)

u command disabled

740 Views, 7 Replies
10-03-2012 11:30 AM
"u command disabled use undo command to turn on" has anyone ever gotten this message? it seems to only happen to 1 draftsman and i can figure out why
Valued Mentor
jonmcfarlandWS
Posts: 261
Registered: ‎09-22-2010
Message 2 of 8 (736 Views)

Re: u command disabled

10-03-2012 11:39 AM in reply to: andrew.nao

There may be a script or routine that is disabling the command.  Is that system different than any other?

 

Jon

Please select "Accept as Solution" if your question was answered.
curtainwallBIM.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------
*Expert Elite*
leothebuilder
Posts: 481
Registered: ‎07-05-2010
Message 3 of 8 (735 Views)

Re: u command disabled

10-03-2012 11:39 AM in reply to: andrew.nao

You can disable a command by entering  _UNDEFINE in the command line followed by the command you want to undefine.

You can redefine a command by entering _REDEFINE in the command line, followed by the command you want to redefine.

*Expert Elite*
pendean
Posts: 22,634
Registered: ‎11-06-2003
Message 4 of 8 (710 Views)

Re: u command disabled

10-04-2012 05:55 AM in reply to: andrew.nao

Look up UNDOCTL variable in HELP, it explains how to "turn it on".

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Distinguished Contributor
andrew.nao
Posts: 202
Registered: ‎09-25-2008
Message 5 of 8 (690 Views)

Re: u command disabled

10-05-2012 10:31 AM in reply to: pendean
undo isnt turned off or disabled, just the use of "u" for undo gets disabled all work stations are the same
*Expert Elite*
leothebuilder
Posts: 481
Registered: ‎07-05-2010
Message 6 of 8 (687 Views)

Re: u command disabled

10-05-2012 10:37 AM in reply to: andrew.nao

Dis you change the .pgp file and assinged "U" to some other command ?

Distinguished Contributor
andrew.nao
Posts: 202
Registered: ‎09-25-2008
Message 7 of 8 (664 Views)

Re: u command disabled

10-08-2012 07:59 AM in reply to: leothebuilder
the pgp file is ok
*Expert Elite*
pendean
Posts: 22,634
Registered: ‎11-06-2003
Message 8 of 8 (655 Views)

Re: u command disabled

10-08-2012 09:30 AM in reply to: andrew.nao

Then you have an add-on or third party tool or startup choice someone at your end made for you that removed U from your access: it works fine here OOTB for all of us.

 

What you got?

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.