AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
New Member
olinj
Posts: 1
Registered: ‎10-05-2011
Message 1 of 5 (731 Views)

Test Failed error

731 Views, 4 Replies
10-05-2011 04:03 PM

Hi,  I'm having a problem on autocad 2012. I finish my drawings at home and bring them to a computer lab at my school to print them off. When I try to print an error message comes up saying test failed. If you hit ok or close it just keeps popping up and I have to close the program. Any ideas what the problem could be, and how I can fix my drawings so they can be printed?

*Expert Elite*
Alfred.NESWADBA
Posts: 9,573
Registered: ‎06-29-2007
Message 2 of 5 (708 Views)

Betreff: Test Failed error

10-08-2011 12:00 PM in reply to: olinj

Hi,

 

>> When I try to print an error message comes up saying test failed

When exactly does the message pop up? When you start the PLOT-command ... or when you have the plot-dialog active and choose a plotter or when you choose PREVIEW or when you click on OK ... before the dialog disappears or was plot already initialized ....?

And can you make a screenshot of the dialog "Test failed"? I'm not sure if that comes from AutoCAD or maybe from your plotter-driverr?

What happens if you plot to DWF (or PDF) and then open the DWF-viewer (PDF-viewer) and send the file to the plotter?

 

- alfred -

-------------------------------------------------------------------------
Alfred NESWADBA
Ingenieur Studio HOLLAUS ... www.hollaus.at
-------------------------------------------------------------------------
Member
daria_davar
Posts: 4
Registered: ‎07-31-2012
Message 3 of 5 (618 Views)

Betreff: Test Failed error

07-31-2012 12:41 AM in reply to: Alfred.NESWADBA

hi ,I have the same problem ; the message pop up exactly when i start the PLOT-command, and i have this problem just when i use Autocad

*Expert Elite*
Alfred.NESWADBA
Posts: 9,573
Registered: ‎06-29-2007
Message 4 of 5 (590 Views)

Betreff: Test Failed error

08-06-2012 06:05 AM in reply to: daria_davar

Hi,

 

does this appear just in this one drawing or also with a new drawing based on an original AutoCAD-template?

 

- alfred -

-------------------------------------------------------------------------
Alfred NESWADBA
Ingenieur Studio HOLLAUS ... www.hollaus.at
-------------------------------------------------------------------------
Member
daria_davar
Posts: 4
Registered: ‎07-31-2012
Message 5 of 5 (579 Views)

Betreff: Test Failed error

08-06-2012 11:12 PM in reply to: Alfred.NESWADBA

hi, thank you for your reply,

if i "save as" this drowing, The message still appears, but if "copy" all data and "paste" to new drowing, The message does not appear

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.