AutoCAD 2010/2011/2012

AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
*Expert Elite*
pendean
Posts: 23,666
Registered: ‎11-06-2003
Message 1 of 3 (5,009 Views)
Accepted Solution

Scriptpro 2.0 works with 64bit AutoCAD

5009 Views, 2 Replies
10-30-2010 07:15 PM

Thank you Dean for posting this information and link.  Scott Sheppard and his team have worked hard to make this plug in available for the ACAD community.

Mentor
neaton
Posts: 246
Registered: ‎06-29-2007
Message 2 of 3 (4,966 Views)

Re: Scriptpro 2.0 works with 64bit AutoCAD

10-31-2010 08:36 AM in reply to: pendean

Also, freeway AutoScript from Cadig.com (no affiliation) works w/ 64 bit AutoCAD. Automatically creates menu tab but not ribbon tab. http://cadig.com/products/autocad-script-pro.php

Nancy

 

Product Support
MichaelBussiere2
Posts: 393
Registered: ‎11-09-2009
Message 3 of 3 (4,928 Views)

Re: Scriptpro 2.0 works with 64bit AutoCAD

11-01-2010 12:50 PM in reply to: pendean

Thank you Dean for posting this information and link.  Scott Sheppard and his team have worked hard to make this plug in available for the ACAD community.



Michael Bussiere II
Support Specialist
Product Support
Autodesk, Inc.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.