AutoCAD 2010/2011/2012

AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
New Member
1 Posts
0 Kudos
Registered: ‎05-24-2012
Post 1 of 6

Reactivation Limit Reached

523 Views, 5 Replies
05-24-2012 11:18 PM

My engineers tried tomany time to Activate first time on my machine therefor, this time when i actually want to reactivate my product i am receiving a message reactivation limit reached.

 

 

Edited by
Discussion_Admin

*Expert Elite*
6,431 Posts
601 Kudos
Registered: ‎09-16-2009
Post 2 of 6

Re: Reactivation Limit Reached

05-24-2012 11:50 PM in reply to: maiharcement

You shouldn't post your activation code anywhere, people will use it.

*Expert Elite*
9,836 Posts
1,219 Kudos
Registered: ‎06-29-2007
Post 3 of 6

Re: Reactivation Limit Reached

05-24-2012 11:53 PM in reply to: maiharcement

Hi,

 

I would first check why do you activate the license more than one time on your pc?

And then get in contact with Autodesk to find a solution. At least for the server at Autodesk it looks like you use more licenses than you (your company) bought for this serial.

 

- alfred -

-------------------------------------------------------------------------
Alfred NESWADBA
Ingenieur Studio HOLLAUS ... www.hollaus.at
-------------------------------------------------------------------------
*Expert Elite*
2,805 Posts
288 Kudos
Registered: ‎07-09-2003
Post 4 of 6

Re: Reactivation Limit Reached

05-28-2012 07:33 PM in reply to: maiharcement
1-800-551-1490 to activate it.
Matt Kolberg
Cansel - Autodesk Division
http://www.cansel.ca/
New Member
2 Posts
0 Kudos
Registered: ‎07-04-2012
Post 5 of 6

Re: Reactivation Limit Reached

07-04-2012 12:49 PM in reply to: maiharcement

I had several catastrophic computer failures. I had to re install like 3 times and each time there were download errors. Each of which "costed me" one of my activations. 

 

How do I fix this?

 

Please don't say, "contact autodesk and ask" as I of course tried that and there appears to be no way to just ask them a question...If there is a specific catagory of support that will allow me to ask for a new "activation allowance" I'd be more than happy to learn of it.

 

Thank you,

 

Wayne

*Expert Elite*
1,665 Posts
192 Kudos
Registered: ‎08-16-2007
Post 6 of 6

Re: Reactivation Limit Reached

07-05-2012 04:54 AM in reply to: jaded13640

We're just users.  Your problem must involve Autodesk personel since it is a licensing issue.  If your computer is crashing so hard that it takes AutoCAD with you, its time to get a new machine.

 

Call either Autodesk or your local vendor to get it fixed.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!