AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Contributor
dtmanjarrez
Posts: 23
Registered: ‎10-05-2011
Message 1 of 4 (245 Views)

PULL DOWN MENUS

245 Views, 3 Replies
12-21-2011 08:41 AM

Can anyone guide me on what is the best way to learn how to create pulldonw menus.

 

Thanks

*Expert Elite*
Patchy
Posts: 6,318
Registered: ‎09-16-2009
Message 2 of 4 (233 Views)

Re: PULL DOWN MENUS

12-21-2011 09:07 AM in reply to: dtmanjarrez
Contributor
dtmanjarrez
Posts: 23
Registered: ‎10-05-2011
Message 3 of 4 (186 Views)

Re: PULL DOWN MENUS

12-22-2011 06:25 AM in reply to: Patchy

Thanks....

Now, how do I create a pulldown menu for blocks.

 

Daniel

*Expert Elite*
Patchy
Posts: 6,318
Registered: ‎09-16-2009
Message 4 of 4 (183 Views)

Re: PULL DOWN MENUS

12-22-2011 07:35 AM in reply to: dtmanjarrez

It can be done (See Attachment) but I don't use it anymore, this method is old and takes too much time to do what you need.

Use DCENTER or maybe Pallete

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.