AutoCAD 2010/2011/2012

AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Active Member
uncisbest
Posts: 8
Registered: ‎08-19-2010
Message 1 of 4 (432 Views)
Accepted Solution

popup height/depth/angle/etc. box is missing

432 Views, 3 Replies
03-20-2012 12:47 PM

When i used to draw a rectangle, circle, line, etc- a box (or several) boxes popped up after i clicked the first point. These let me enter the distance then hit the tab button and go to a second box to enter height or angle depending on what i was drawing.  There was also some popups that showed up when clicking the chamfer or fillet buttons but now those are all gone.  When i input numbers, it goes to the command bar.  

 

I didnt change anything and am frustrated.  How can i get those small popup windows to reappear in my modelspace?

 

 

Thanks, in advance. 

look up dynamic input in help

Active Member
uncisbest
Posts: 8
Registered: ‎08-19-2010
Message 2 of 4 (386 Views)

Re: popup height/depth/angle/etc. box is missing

03-22-2012 06:36 AM in reply to: uncisbest

bump.

*Expert Elite*
JGerth
Posts: 2,226
Registered: ‎12-05-2005
Message 3 of 4 (380 Views)

Re: popup height/depth/angle/etc. box is missing

03-22-2012 10:08 AM in reply to: uncisbest

look up dynamic input in help

Active Member
uncisbest
Posts: 8
Registered: ‎08-19-2010
Message 4 of 4 (377 Views)

Re: popup height/depth/angle/etc. box is missing

03-22-2012 10:21 AM in reply to: JGerth

thanks for your help.  Somehow my DYNMODE value was set to -3 instead of 3.  when i switched it back, everything worked as it used to.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.