AutoCAD 2010/2011/2012

AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Active Member
uncisbest
Posts: 8
Registered: ‎08-19-2010
Message 1 of 4 (424 Views)
Accepted Solution

popup height/depth/angle/etc. box is missing

424 Views, 3 Replies
03-20-2012 12:47 PM

When i used to draw a rectangle, circle, line, etc- a box (or several) boxes popped up after i clicked the first point. These let me enter the distance then hit the tab button and go to a second box to enter height or angle depending on what i was drawing.  There was also some popups that showed up when clicking the chamfer or fillet buttons but now those are all gone.  When i input numbers, it goes to the command bar.  

 

I didnt change anything and am frustrated.  How can i get those small popup windows to reappear in my modelspace?

 

 

Thanks, in advance. 

look up dynamic input in help

Active Member
uncisbest
Posts: 8
Registered: ‎08-19-2010
Message 2 of 4 (378 Views)

Re: popup height/depth/angle/etc. box is missing

03-22-2012 06:36 AM in reply to: uncisbest

bump.

*Expert Elite*
JGerth
Posts: 2,210
Registered: ‎12-05-2005
Message 3 of 4 (372 Views)

Re: popup height/depth/angle/etc. box is missing

03-22-2012 10:08 AM in reply to: uncisbest

look up dynamic input in help

Active Member
uncisbest
Posts: 8
Registered: ‎08-19-2010
Message 4 of 4 (369 Views)

Re: popup height/depth/angle/etc. box is missing

03-22-2012 10:21 AM in reply to: JGerth

thanks for your help.  Somehow my DYNMODE value was set to -3 instead of 3.  when i switched it back, everything worked as it used to.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!