AutoCAD 2010/2011/2012

AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Active Member
uncisbest
Posts: 8
Registered: ‎08-19-2010
Message 1 of 4 (393 Views)
Accepted Solution

popup height/depth/angle/etc. box is missing

393 Views, 3 Replies
03-20-2012 12:47 PM

When i used to draw a rectangle, circle, line, etc- a box (or several) boxes popped up after i clicked the first point. These let me enter the distance then hit the tab button and go to a second box to enter height or angle depending on what i was drawing.  There was also some popups that showed up when clicking the chamfer or fillet buttons but now those are all gone.  When i input numbers, it goes to the command bar.  

 

I didnt change anything and am frustrated.  How can i get those small popup windows to reappear in my modelspace?

 

 

Thanks, in advance. 

Active Member
uncisbest
Posts: 8
Registered: ‎08-19-2010
Message 2 of 4 (347 Views)

Re: popup height/depth/angle/etc. box is missing

03-22-2012 06:36 AM in reply to: uncisbest

bump.

*Expert Elite*
JGerth
Posts: 2,058
Registered: ‎12-05-2005
Message 3 of 4 (341 Views)

Re: popup height/depth/angle/etc. box is missing

03-22-2012 10:08 AM in reply to: uncisbest

look up dynamic input in help

Active Member
uncisbest
Posts: 8
Registered: ‎08-19-2010
Message 4 of 4 (338 Views)

Re: popup height/depth/angle/etc. box is missing

03-22-2012 10:21 AM in reply to: JGerth

thanks for your help.  Somehow my DYNMODE value was set to -3 instead of 3.  when i switched it back, everything worked as it used to.

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.