AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Active Member
6 Posts
0 Kudos
Registered: ‎03-02-2011
Post 1 of 11

Paste problem

415 Views, 10 Replies
03-02-2011 06:46 AM

Hi all,

 

Can't paste into a drawing I'm working on. Copy and paste works with different dwgs. It works inside the problem dwg with objects already there. It won't let anything be introduced from the outside with paste. Any ideas on how ro remedy this problem are appreciated.  TIA

 

billiards

*Expert Elite*
6,417 Posts
601 Kudos
Registered: ‎09-16-2009
Post 2 of 11

Re: Paste problem

03-02-2011 07:26 AM in reply to: billiards

Are they PROXY objects created by C3D or vertical products?

Valued Mentor
474 Posts
8 Kudos
Registered: ‎06-14-2010
Post 3 of 11

Re: Paste problem

03-02-2011 07:28 AM in reply to: billiards

Can you post the file here for us to examine?

Steven Elliott

When I was a little bitty boy, my grandmother bought me a cute little toy. Silver bells hangin' on a string... she told me it was my ding-a-ling-a-ling!
Distinguished Mentor
562 Posts
10 Kudos
Registered: ‎10-19-2010
Post 4 of 11

Re: Paste problem

03-02-2011 09:07 AM in reply to: billiards

Audit the dwg yet?

Active Member
6 Posts
0 Kudos
Registered: ‎03-02-2011
Post 5 of 11

Re: Paste problem

03-02-2011 09:15 AM in reply to: billiards

Here's the file. I hope.

 

billiards

Active Member
6 Posts
0 Kudos
Registered: ‎03-02-2011
Post 6 of 11

Re: Paste problem

03-02-2011 10:19 AM in reply to: billiards

Problem dwg will not accept a Wblock insert that was created outside the dwg also. Or should I say that it is not visible. Last time I tried to insert a box appeared saying that there where already two c12a block references in the block.

 

billiards

*Expert Elite*
2,140 Posts
207 Kudos
Registered: ‎11-13-2006
Post 7 of 11

Re: Paste problem

03-02-2011 10:35 AM in reply to: billiards

type PLAN > Current

 

Murph
Supportting the troops daily.
Active Member
6 Posts
0 Kudos
Registered: ‎03-02-2011
Post 8 of 11

Re: Paste problem

03-02-2011 11:32 AM in reply to: billiards

Tried the Plan>current. No help. In the problem dwg when I hit paste I get the insertion point box but no objects. Also did audit earlier. May be easier to redraw the whole thing.

 

billiards

 

*Expert Elite*
6,417 Posts
601 Kudos
Registered: ‎09-16-2009
Post 9 of 11

Re: Paste problem

03-02-2011 11:41 AM in reply to: billiards

What are these? Windows on the floor and everywhere.

*Expert Elite*
24,246 Posts
1,596 Kudos
Registered: ‎11-06-2003
Post 10 of 11

Re: Paste problem

03-02-2011 11:44 AM in reply to: billiards

I can paste from other drawings into yours just fine: perhaps the problem is the SOURCE file(s) and not the destination.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!