AutoCAD 2010/2011/2012

AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Valued Contributor
rcallison
Posts: 66
Registered: ‎09-17-2010
Message 1 of 7 (1,065 Views)
Accepted Solution

My Ribbon Menu is no longer visible

1065 Views, 6 Replies
08-21-2011 10:19 AM

My ribbon menue is not longer visible.  How do I get it back.

 

Thanks,

Try reloading or chaning to a different workspace (workspace command)

Changed workspace and that worked.

 

Thank you,

Product Support
Silvia.Menon
Posts: 182
Registered: ‎06-11-2007
Message 2 of 7 (1,054 Views)

Re: My Ribbon Menu is no longer visible

08-22-2011 02:31 AM in reply to: rcallison

Hi,

 

if you type RIBBON and press Enter - does the Ribbon reappear?

 

Best regards,

Silvia



Silvia Menon
Support Specialist
Product Support
Autodesk, Inc.


http://www.autodesk.com/autocad-support

Valued Contributor
rcallison
Posts: 66
Registered: ‎09-17-2010
Message 3 of 7 (1,049 Views)

Re: My Ribbon Menu is no longer visible

08-22-2011 05:03 AM in reply to: Silvia.Menon

I typed in ribbon and hit return

 

The ribbon is still missing.

 

the text in the place of the ribbon reads "the ribbon does not have any tabs or panels currently in place"

Valued Contributor
RAMasterson
Posts: 88
Registered: ‎08-21-2002
Message 4 of 7 (1,045 Views)

Re: My Ribbon Menu is no longer visible

08-22-2011 05:21 AM in reply to: rcallison

Try reloading or chaning to a different workspace (workspace command)

Valued Contributor
rcallison
Posts: 66
Registered: ‎09-17-2010
Message 5 of 7 (1,043 Views)

Re: My Ribbon Menu is no longer visible

08-22-2011 05:35 AM in reply to: RAMasterson

Changed workspace and that worked.

 

Thank you,

New Member
leolynneescalona
Posts: 2
Registered: ‎12-22-2012
Message 6 of 7 (545 Views)

Re: My Ribbon Menu is no longer visible

12-23-2012 08:23 PM in reply to: RAMasterson

Hi,

 

I am having the same problem where my ribbon is missing.  How do you exactly change the workspace so that the ribbon reappears?  Would much appreciate the help!

*Expert Elite*
Alfred.NESWADBA
Posts: 9,583
Registered: ‎06-29-2007
Message 7 of 7 (537 Views)

Re: My Ribbon Menu is no longer visible

12-24-2012 01:18 AM in reply to: leolynneescalona

Hi,

 

>> How do you exactly change the workspace so that the ribbon reappears?

As written in the above posts: command _WORKSPACE (>>>details<<<) or the small icon (looks like a gearwheel) in the lower right part of the AutoCAD status-line.

 

- alfred -

-------------------------------------------------------------------------
Alfred NESWADBA
Ingenieur Studio HOLLAUS ... www.hollaus.at
-------------------------------------------------------------------------
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.