AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Active Contributor
suaveplus
Posts: 35
Registered: ‎12-07-2012
Message 1 of 8 (188 Views)

MODEL VIEWPORTS

188 Views, 7 Replies
02-01-2013 07:42 AM

I don't know what cost this but as of yesterday may model view port is in active did I accidently turn it off?

*Expert Elite*
GrantsPirate
Posts: 1,613
Registered: ‎08-15-2008
Message 2 of 8 (168 Views)

Re: MODEL VIEWPORTS

02-01-2013 01:09 PM in reply to: suaveplus

I think you will need to provide additional information.  Are you in the Model tab and nothing works?  Are you in a layout working through a viewport, etc?

----------------------------------------------------------------------------
If something I wrote can be interpreted two ways, and one of the ways makes you sad or angry, I meant the other one.
Active Contributor
suaveplus
Posts: 35
Registered: ‎12-07-2012
Message 3 of 8 (163 Views)

Re: MODEL VIEWPORTS

02-01-2013 01:30 PM in reply to: GrantsPirate

I'm in a layout and want to open up a new viewport on a title block 

*Expert Elite*
GrantsPirate
Posts: 1,613
Registered: ‎08-15-2008
Message 4 of 8 (150 Views)

Re: MODEL VIEWPORTS

02-01-2013 01:54 PM in reply to: suaveplus

So you are double clicking over the viewport and it doesn't make that viewport active?

 

You can't see the border of the viewport?

 

You are in the viewport but you can't zoom in and out?

 

More details please, otherwise it is very hard to help.

----------------------------------------------------------------------------
If something I wrote can be interpreted two ways, and one of the ways makes you sad or angry, I meant the other one.
Active Contributor
suaveplus
Posts: 35
Registered: ‎12-07-2012
Message 5 of 8 (146 Views)

Re: MODEL VIEWPORTS

02-01-2013 02:11 PM in reply to: GrantsPirate

I'm in layouts the model viewport feature on the ribbon is not allowing me to select any of its factions so opening a viewport to put in my title block is not possible. Double clicking it dosn't change anything it is still non responding 

*Expert Elite*
GrantsPirate
Posts: 1,613
Registered: ‎08-15-2008
Message 6 of 8 (143 Views)

Re: MODEL VIEWPORTS

02-01-2013 02:17 PM in reply to: suaveplus

Move to the Layout Tab and not the View Tab on the Ribbon.

----------------------------------------------------------------------------
If something I wrote can be interpreted two ways, and one of the ways makes you sad or angry, I meant the other one.
Active Contributor
suaveplus
Posts: 35
Registered: ‎12-07-2012
Message 7 of 8 (110 Views)

Re: MODEL VIEWPORTS

02-04-2013 08:17 AM in reply to: GrantsPirate

Ok I can use the viewport now but why did it go out in the view ribbon?

*Expert Elite*
GrantsPirate
Posts: 1,613
Registered: ‎08-15-2008
Message 8 of 8 (99 Views)

Re: MODEL VIEWPORTS

02-04-2013 01:45 PM in reply to: suaveplus

I have no idea.  The Ribbon can be customized however you want it, get used to where it is now or move it back.

----------------------------------------------------------------------------
If something I wrote can be interpreted two ways, and one of the ways makes you sad or angry, I meant the other one.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.