AutoCAD 2010/2011/2012

Reply
Contributor
corneliuswright7842
Posts: 17
Registered: ‎08-01-2008
Message 1 of 5 (501 Views)

Microstation to AutoCAD

501 Views, 4 Replies
02-09-2012 09:13 AM

Hi,

Is it better to convert a Microstation Design to AutoCAD or is it better to insert Microstation Design into an AutoCAD Design?

 

Thanks for any comments.

*Expert Elite*
Patchy
Posts: 6,301
Registered: ‎09-16-2009
Message 2 of 5 (497 Views)

Re: Microstation to AutoCAD

02-09-2012 09:36 AM in reply to: corneliuswright7842

Microstation opens .dwg looking better.

Autocad opens .dgn has problems with linetype, fonts.

Contributor
corneliuswright7842
Posts: 17
Registered: ‎08-01-2008
Message 3 of 5 (489 Views)

Re: Microstation to AutoCAD

02-09-2012 09:49 AM in reply to: Patchy

But the End User is using AutoCAD.

 

Thanks

*Expert Elite*
Patchy
Posts: 6,301
Registered: ‎09-16-2009
Message 4 of 5 (486 Views)

Re: Microstation to AutoCAD

02-09-2012 09:57 AM in reply to: corneliuswright7842

Convert to .dwg with MS will give you the same result as if you importdgn with Autocad.

Contributor
corneliuswright7842
Posts: 17
Registered: ‎08-01-2008
Message 5 of 5 (436 Views)

Re: Microstation to AutoCAD

02-13-2012 07:14 AM in reply to: Patchy

Thanks for your Help.

 

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!